STYLPRO Facial Steamer Ionska Savna za Obraz

-25%

STYLPRO Facial Steamer Ionska Savna za Obraz

Akcijska cena 42,75 € Redna cena 57,00 €
Na zalogi
SKU
LJ33244

StylPro 4 v 1 ionska obrazna savna deluje na principu sproščanja ionske pare, ki doseže globlje plasti kože in dodatno navlaži vašo kožo.

Kupite ta izdelek in pridobite 42 točk

Dodajte malo Spa užitka Vaši vsakodnevni rutini z ionsko savno za obraz StylPro 4v1, ki deluje na principu sproščanja suhe ionske pare, ki je manj gosta od pare, ki jo omogočajo tradicioanlni parniki za obraz in tako doseže globlje sloje kože ter dodatno hidrira Vašo kožo.


Ta naprava ima 4 funkcije za popoln Spa užitek. Lahko je vaša obrazna savna in jo uporabljate, kot parno napravo za obraz, v napravi lahko sgrejete brisače za obraz, ob enem pa jo lahko uporabljate, kot vlažilec zraka in aromaterapijo.

stylpro facial steamer 4 in 1

Enostavno napolnite posodo za vodo z destilirano ali deionizirano vodo, nastavite glavno stikalo na željeno funkcijo in uživajte v svojem lastnem Spa doživetju v udobju svojega doma.


KAKO UPORABLJATI OBRAZNO SAVNO STYLPRO 4 V 1?


SAVNA ZA OBRAZ

Nastavite posodo za vodo, zavrtite stikalo v želeni položaj. Aparat bo začel oddajati paro po približno 1 minuti.

Predno približate obraz k napravi z roko preverite temperaturo pare, da preprečite morebitne opekline.Obraz mora biti od naprave oddaljen najmanj 25 cm. Paro usmerite v vrh vaše brade, da bo para zajela celoten obraz. Po uporabi obvezno izključite napravo.

punca uporablja obrazno savno stylpro

NAPRAVA ZA OGREVANJE BRISAČ ZA OBRAZ

Zasučite zgodnji del naprave u nasprotni smeri urinega kazala, da jo odklenete. Glavo naprave za soparjenje ločite od telesa naprave in v ohišje naprave položite lepo zloženo brisačo na predvideno mesto. Postavite glavo naprave nazaj na napravo in jo zaklenite, nato vključite napravo.


Nastavite glavno stikalo na želeno funkcijo ogrevanja obraznih brisač. Pustite brisačo v napravi 2 minuti, da se segreje. Odklenite aparat in s kleščami ali pinceto odstranite brisačo. Počakajte, da se brisača dovolj ohladi, preden jo položite na obraz.

Stylpro Facial Steamer za segrevanje obraznih pilingov

AROMATERAPIJA

V merilno posodico dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. Postavite razpršilnik v telo naprave za paro in ga zavrtite v zaklenjeni položaj. Počakajte, da se okrog glavnega stikala zasveti modra lučka. Napravo držite 25 cm stran od nosnic.


VLAŽILEC PROSTORA

napolnite posodico za vodo. Obrnite glavno stikalo v želeni položaj. Naprava bo naslednjih 40 minut začela oddajati paro, ki bo navlažila zrak v prostoru.


Več informacij
EAN Kod 5060288332441
Bruto masa, g 1.235
Gabariti pakiranja
/heightlengthweightwidth
PAL 195 1.200 86.400 800
SLOJni na voljoni na voljo 21.600ni na voljo
VANJSKI 650 420 10.800 530
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STYLPRO Facial Steamer Ionska Savna za Obraz
Vaša ocena