program zvestobe - nagradne točke

 

Zbiranje nagradnih točk v spletni trgovini ROX Beauty je namenjeno registriranim uporabnikom, za pridobivanje točk z nakupi in določenimi aktivnostmi.

Tako zbrane točke lahko izkoristite za popuste pri naslednjem nakupu!

 

Ugodnosti programa zvestobe

Ko se registrirate, lahko pričnete z nakupi pridobivati nagradne točke, ki jih nato lahko porabite pri naslednjem nakupu za znižanje cene. Nagradne točke so dodaten bonus pri vaši nakupovalni izkušnji v spletni trgovini in eden od načinov, s katerim se vam zahvaljujemo, ker ste naša zvesta stranka.

 

Kako pridobiti nagradne točke?

Nagradne točke lahko pridobite na naslednje načine:

  • Z nakupom izdelkov — ob vsakem nakupu pridobite točke v višini porabljenih sredstev. (1 evro = 1 točka). Tako pridobljene točke se zbirajo na vašemu računu.
  • Z registracijo v spletno trgovino ROX Beauty (10 točk)
  • S prvo prijavo na novice (10 točk)
  • Z objavo recenzije — zaslužite točke z objavo recenzije izdelka, ki ste ga kupili (40 točk)

 

Kako uporabiti nagradne točke?

Nagradne točke lahko unovčite na blagajni. V kolikor ste zbrali dovolj točk za unovčenje, boste imeli možnost uporabiti točke kot enega od načinov plačila in/ali znižanja cene.

Možnost uporabe nagradnih točk, ter vaše stanje in denarna protivrednost tega stanja bodo prikazani v vaši nakupovalni košarici.

Razmerje pri koriščenju točk pri naslednjem nakupu je 20 točk = 1 evro

 

Omejitve nagradnih točk

Nagradne točke so omejene na najmanjšo vrednost, potrebno za unovčenje. To pomeni, da svojih nagradnih točk ne boste mogli uporabiti, dokler ne zberete minimalnega števila točk, ko bodo na voljo za uporabo.

Minimalno število točk je 100.

Nagradne točke so prav tako omejene na največjo število točk, ki jih je mogoče zbrati in to je 1000 točk.

V kolikor boste izbrali to možnost, boste morali najprej porabiti zbrane točke, da boste lahko naprej zbirali nove točke.

 

Pregled nagradnih točk

Svoje točke si lahko ogledate in upravljate preko svojega uporabniškega računa.

Na svojem računu boste lahko videli skupno število točk (in protivrednost v valuti), minimalno potrebno število točk za unovčenje, doseg največjega števila točk in kumulativno zgodovino zasluženih, uporabljenih in izgubljenih točk.

Zgodovinski zapis bo ohranil in prikazal pretekle menjalne tečaje in valuto v informativne namene. Zgodovina vam bo prikazala tudi izčrpna poročila o točkah, vključno z obvestili o poteku.

 

Trajanje nagradnih točk

Nagradne točke veljajo 365 dni od dneva nakupa. Točke bodo potekle na naročilnici, na kateri so bile prvič zaslužene.

Opomba: Prijavite se lahko za prejemanje e-poštnih obvestil vsakič, ko se vaše stanje spremeni, ko zaslužite, unovčite ali izgubite točke, kot tudi obvestila o poteku točk.

Poiščite to možnost v razdelku nagradnih točk na strani vašega računa.