Uspešno prepoznavamo kakovost svetovnih blagovnih znamk

Osredotočamo se na dolgoročno zadovoljstvo in odnose s kupci, pa tudi na razvoj blagovnih znamk na slovenskem trgu, pa tudi na trgih držav v regiji.


ROX Beauty je strasten ljubitelj lepotne tehnologije, zato je v nenehnem iskanju najkakovostnejših in najučinkovitejših izdelkov, ki izboljšujejo lepoto in ohranjajo urejen videz.

 

Naš portfelj sestavljajo svetovno priljubljene blagovne znamke lepotnih pripomočkov SMOOTHSKIN, NUFACE, TRIPOLLAR, PMD BEAUTY, HAIRMAX, STYLPRO.

 

Kot vodilni v distribuciji vrhunskih lepotnih pripomočkov vsak dan spremljamo svetovne lepotne novice in trende, prisluhnemo glasu trga, raziskujemo izdelke in kot zgodnji uporabnik prinašamo inovativne, tehnološko napredne lepotne pripomočke na naša tržišča.

Osredotočeni smo na dolgoročno zadovoljstvo strank. V ta namen smo odprli posebne konceptualne trgovine v centru Zagreba, Beogradu in Sarajevu.

 

V našem prostoru si kupec lahko ogleda celotno ponudbo, se seznani z načinom delovanja naprave in prednostmi tehnologije posameznega izdelka.

 

Posebno lepotno doživetje je možno v kozmetični sobi, kjer naši zaposleni stranki zagotovijo nego z izbranim izdelkom.

 

V posebnih terminih so možni tudi posveti s priznanimi estetskimi zdravniki in dermatologi.

  1. hairmax
    herbacin
    rosense
    smoothskin
    tripollar