StylPro Squeeze čistilec make up gobic

StylPro Squeeze čistilec make up gobic

Na zalogi
SKU
LJ33203

StylPro Squeeze je najbolj inovativen način čiščenja beauty blender gobic , ki globinsko očisti vaše gobice za ličenje v 1 minuti, jih stisne in vrti, da jim povrne prvotni sijaj.

Kupite ta izdelek in pridobite 60 točk

STYLPRO SQUEEZE čistilo za Beauty Blender

Najbolj inovativen način čiščenja gobic za ličenje, ki globinsko očisti vaše gobice za ličenje v 1 minuti, tako da jih stisnete in vrtite, da povrnejo prvotni sijaj.


Za najboljši rezultat pri čiščenju make up gobic uporabite vegansko tekočino „Sponge Sparkle“ in neposredno segreto vodo do vrelišča, da očistite gobice ličil in se znebite bakterij, ostankov ličil in druge umazanije. Gobice so takoj po čiščenju pripravljene za ponovno uporabo.

stylpro squeeze čistilo za beauty blender

PAKET STYLPRO SQUEEZE VKLJUČUJE:

  • "Glavno ohišje stiskalnice - 'PRESS'
  • Električni nastavek za vrtenje v obliki kamenčka - ""PEEBLE"" in baterije
  • Posoda za čiščenje
  • 85 ml "Sponge Sparkle" veganske čistilne tekočine"

PREDNOSTI UPORABE ČISTILA ZA BEAUTY BLENDER STYLPRO SQUEEZE?

Vaše make up gobice bodo zdržale dlje in prihranili boste denar, namesto da bi občasno kupovali nove gobice za ličenje. Manj make up gobic kot kupite, manj gobic se zavrže in pošlje na odlagališča.

stylpro squeeze čistilo

Čistilo make up gobic deluje hitreje in učinkoviteje kot večina tradicionalnih metod čiščenja. "Sponge Sparkle" je veganska čistilna tekočina, ki lažje in hitreje očisti dolgotrajne make up podlage za ličila kot običajno milo. Ohišje za stiskanje, stisne vaše gobice 5-krat močneje, kot jih lahko stisnete z roko, zato vam umazanih gobic ni več treba stiskati z roko. Ogrodje za stiskanje zmanjša porabo vode, energije in časa, ki ste ga porabili za klasično čiščenje make up gobic.

KAKO OČISTITI BEAUTY BLENDER Z NAPRAVO STYLPRO SQUEEZE?

  • Umazano make up gobico položite v čistilno posodo. Gobico prelijte z 20 ml veganske tekočine za čiščenje make up gobic "Sponge Sparkle".
  • Za najboljše rezultate z napravo vtrite make up gobico v čistilno raztopino.
  • Previdno prilijte vrelo vodo do označene ravni.
  • Pritisnite gumb PRESS na ohišju stiskalnice, izvlecite držalo in ga zaklenite v odprtem položaju.
  • Z odprtim tlačnim ohišjem večkrat pritisnite gobico na dno posode. Za najboljše rezultate počakajte 60 sekund. Odstranite make up gobico z odprtim ohišjem, poskrbite, da je gobica v ohišju, in previdno vrnite držalo v ohišje in pritisnite gobico za ličenje v zaprt položaj.
  • Dodajte električni nastavek za vrtenje, ga vklopite in zavrtite svojo make up gobico do njenega prvotnega sijaja. Glede na to, kdaj ste zadnjič očistili gobico za ličenje, boste morda morali postopek ponoviti.
stylpro squeeze beauty blender čistilo
Za več neverjetnih lepotnih naprav StylPro obiščite našo spletno trgovino.

Več informacij
EAN Kod 5060288332038
Bruto masa, g 804
Gabariti pakiranja
/heightlengthweightwidth
PAL 195 1.200 135.000 800
SLOJni na voljoni na voljo 27.000ni na voljo
VANJSKI 347 347 5.400 469
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:StylPro Squeeze čistilec make up gobic
Vaša ocena