SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak

SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak

Akcijska cena 252,00 € Redna cena 360,00 €
Na zalogi
SKU
LJ78352
  • Najnaprednejša IPL naprava v zmanjšanih dimenzijah
  • Inteligentna in personalizirana prilagoditev vaši koži
  • Najnaprednejše varnostne funkcije doslej v eni napravi IPL

Kupite ta izdelek in pridobite 252 točk

 

Predstavljamo vam SmoothSkin Pure Mini!


Odstranite do 97 % dlak v samo 12 tednih!

 

SmoothSkin Pure Mini je naša najmanjša IPL naprava doslej, s klinično dokazanimi rezultati v samo štirih tednih uporabe.

 

 

Dvakrat hitrejši in dvakrat močnejši od konkurenčnih naprav SmoothSkin Pure Mini omogoča tretma celega telesa v samo 10 minutah zahvaljujoč moči 3-4 J/cm2 in 150 bliskov na minuto!

 

V SmoothSkin Pure Mini smo vključili najnaprednejše tehnologije in varnostne funkcije – ameriška FDA ga je odobrila za uporabo na obrazu in telesu.

 

Patentirana tehnologija Smart Skin Sensing Technology prinaša kar štiri najnaprednejše kožne senzorje, ki natančno prilagodijo delovanje naprave in onemogočijo bliskavice, če se naprava ne prilega pravilno.


Tehnologija aktivnega zračnega hlajenja, tako da ne potrebujemo dodatnih hladilnih naprav. Varno doseganje visoke moči je izjemno kompleksno, zato ima SmoothSkin Pure Minis našo patentirano tehnologijo aktivnega zračnega hlajenja, ki ves čas zagotavlja varnost kože.

 

Hladen zrak se vsesa skozi prezračevalne odprtine in kroži po svetilki in notranjih delih naprave. Vroč zrak se sprosti nazaj skozi izpuh, kar preprečuje pregrevanje naprave in vaše kože.

 

 

Magnetno pritrjen adapter za občutljive predele omogoča veliko lažje in hitrejše odstranjevanje dlačic okrog ustnic, pazduh in drugih težje dostopnih delov telesa.

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak
Vaša ocena