SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak

SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak

Na zalogi
SKU
LJ78352

Smoothskin Pure Mini:

  • Najnaprednejša IPL naprava v zmanjšanih dimenzijah
  • Inteligentna in personalizirana prilagoditev vaši koži
  • Najnaprednejše varnostne funkcije doslej v eni napravi IPL

Kupite ta izdelek in pridobite 360 točk

Smoothskin Pure Mini

ZAKAJ IZBRATI napravo SMOOTHSKIN PURE MINI?

S to napravo IPL odstranite do 97 % dlak v samo 12 tednih! SmoothSkin Pure Mini je najmanjša Smoothskin IPL naprava doslej, s klinično dokazanimi rezultati v samo štirih tednih uporabe.

 

Dvakrat hitrejša in dvakrat močnejša od konkurenčnih naprav SmoothSkin Pure Mini omogoča tretma celotnega telesa v samo 10 minutah zahvaljujoč moči 3-4 J/cm2 in 150 bliskov na minuto!

Smoothskin Pure Mini odstranjuje neželene dlačice

V SmoothSkin Pure Mini smo vgradili najnaprednejše tehnologije in varnostne funkcije – ameriška FDA ga je odobrila za uporabo na obrazu in telesu.

 

SMART SKIN SENSING TEHNOLOGIJA

Patentirana tehnologija Smart Skin Sensing Technology prinaša kar štiri najnaprednejše kožne senzorje, ki natančno prilagodijo delovanje naprave in onemogočijo bliskavice, če se naprava ne prilega pravilno.

smoothskin mini pure s smart podaljškom

TEHNOLOGIJA AKTIVNEGA HLAJENJA

Smoothskin Pure Mini IPL uporablja tehnologijo aktivnega hlajenja zraka, tako da ne potrebujemo dodatnih hladilnih naprav. Varno doseganje visoke moči je izjemno kompleksno, zato ima SmoothSkin Pure Mini našo patentirano tehnologijo aktivnega zračnega hlajenja, ki ves čas zagotavlja varnost kože.

 

Hladen zrak se vsesa skozi prezračevalne odprtine in kroži po svetilki in notranjih delih naprave. Vroč zrak se sprosti nazaj skozi izpuh, kar preprečuje pregrevanje naprave in vaše kože.

smoothskin mini pure IPL naprava za odstranjevanje dlak na obrazu in telesu

Magnetno pritrjen adapter za občutljive predele omogoča veliko lažje in hitrejše odstranjevanje dlačic okrog ustnic, pazduh in drugih težje dostopnih delov telesa.

Smoothskin Mini s pametnim nastavkom

 

Več informacij
EAN Kod 5060352783520
Bruto masa, g 900
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Odstanjevanje Dlak
Vaša ocena