SmoothSkin Pure Fit IPL naprava za odstranjevanje dlak

-35%

SmoothSkin Pure Fit IPL naprava za odstranjevanje dlak

Akcijska cena 247,00 € Redna cena 380,00 €
Na zalogi
SKU
LJ78309
  • Vgrajen inteligentni senzor kože
  • 3 tretmaji: močni, hitri in blagi
  • Neomejeno število utripov
  • Primeren za uporabo na nogah, obrazu, pazduhah in območju bikinija

Kupite ta izdelek in pridobite 247 točk

SMOOTHSKIN PURE FIT

Uporaba najnovejše tehnologije IPL ponuja SmoothSkin Pure FIT pameten, hiter in močan tretma, zasnovan tako, da prepreči rast las in razkrije lepo kožo, brez temnih senc!

Lastnosti:

  • Hiter in močen tretma z brezhibno IPL tehnologijo
  • Hiter aparat kot SmoothSkin Bare+
  • Nova tehnologija varnostnega senzorja
  • Poenostavljen dizajn
  • Elegantna nova ekološka embalaža

MOČNA TEHNOLOGIJA

SmoothSkin Pure uporablja IPL tehnologijo, da upočasni ponovno rast dlačic.

Naprava porabi 20 W moči, kar pomeni, da boste hitro videli rezultate, po začetnem obdobju tretmaja  pa boste potrebovali manj rednih polnjenj.

KDO LAHKO UPORABI SMOOTHSKIN PURE FIT?

Ton Dlacica 2

BARVA KOŽE

Grafikon prikazuje tone kože, primerne za tretmaje z IPL, to so toni kože 1 do 5 po Fitzpatrickkovi lestvici.

IPL ni primeren za ton kože 6, zato naprave ne smete uporabljati na zelo temnih odtenkih kože, saj lahko to poškoduje kožo.

Ton Dlacica

BARVA dlačic

IPL je učinkovit na naravno črnih, rjavih in temnejših blond laseh, vendar ni tako učinkovit na rdečih, belih, sivih ali zelo svetlo blond laseh.

Bele in sive dlake ne vsebujejo dovolj melanina za absorpcijo svetlobne energije. Rdeči lasje vsebujejo drugo vrsto melanina, ki se ne odziva na IPL.

KAKO SE UPORABLJA?

Uporabljajte SmoothSkin Pure enkrat na teden prvih 12 tednov, da zagotovite tretmajev vseh mešičkov dlak. Ko dlačice rastejo v različnih fazah, je pomembno nadaljevati s tedenskimi tretmaji, da zagotovite, da je izbrano območje temeljito obdelano.

Ss Pure 8

Z rednimi in doslednimi tretmaji boste opazili manj poraščenosti las. Vse dlačice, ki bodo ponovno zrasle, bodo tanjše, svetlejše in bodo rasle veliko počasneje.

393a7008

Po 12 tednih se obnovitveni tretmaji začnejo samo po potrebi. To je običajno le enkrat na 4-8 tednov, kar je bistveno manj kot britje 2-5 krat na teden.

Ss Pure 9

Tretmaji se lahko razlikujejo od osebe do osebe, saj so v celoti odvisni od vaše kože, vrste las in celo življenjskega sloga. V vsakem primeru pa bi s časom morali svojo rutino britja v celoti zamenjati.

TRI NAČINI DELA - MOČNO, HITRO IN NEŽNO

S tremi načini delovanja lahko res prilagodite tretmaje odstranjevanja dlak. Zmogljiv način zagotavlja največjo intenzivnost, kot nalašč za trdovratne dlačice okoli vašega bikinija in pod pazduho.

393a6865

Izberite hiter način za hitro dokončanje tretmaja na večjih področjih, kot so vaše roke in noge.

393a6651

Če je vaša koža na določenih območjih občutljiva, uporabite nežen način učinkovitega tretmaja z zmanjšano porabo energije, zaradi česar je celoten postopek veliko bolj udoben.

393a6743

METODA GLIDE IN STAMP

Če uporabljate katerega koli od treh načinov, lahko uporabite način Glide ali Stamp:

Metoda drsenja (glide) vam omogoča, da napravo premikate s konstantno hitrostjo na večje površine, da hitreje dosežete popolno pokritost.

Metoda "stamp" je najboljša za manjša območja, kot so pod pazduho in bikini. Omogoča vam natančnejši postopek s težko dostopnimi območji.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SmoothSkin Pure Fit IPL naprava za odstranjevanje dlak
Vaša ocena