PMD Clean PRO Rose Quartz

PMD Clean PRO Rose Quartz

Akcijska cena 159,00 € Redna cena 210,50 €
Na zalogi
SKU
LJ03063

PMD Clean Pro RQ je pametna naprava za čiščenje obraza, ki temelji na tehnologiji SonicGlow in ActiveWarmth s kremenčevim kamnom, ki vašo dnevno lepotno rutino dvigne na višjo raven.

Kupite ta izdelek in pridobite 159 točk

Vsakodnevna uporaba tehnologij ActiveWarmth ublaži nepravilnosti na obrazu, saj toplotna terapija in rožnati kremenčev kamen povečata absorpcijo kozmetičnih izdelkov ter zmanjšata napetost in vnetja.

Tehnologija pulziranja Sonic Glow razgrajuje umazanijo in olje v porah s 7000 tresljaji na minuto, medtem ko deluje na popolni frekvenci za dvigovanje, učvrstitev in toniziranje kože.

Aparat uporablja toplotno terapijo v kombinaciji s pulzacijsko tehnologijo SonicGlow in dragim kamnom rose quartz, ki odpravlja toksine, zmanjšuje rdečico in izboljšuje elastičnost kože.

  • Prednosti uporabe naprave PMD Clean PRO RQ:
  • Globinsko očisti kožo
  • Zmanjša pojav ogrcev in onesnaženje kože
  • Zmanjša zastajanje olja in videz maščobe
  • Dvigne, učvrsti in izboljša tonus kože
  • Izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože

Tehnologija SonicGLow odstrani in razbije umazanijo in maščobo iz por s 7.000 nihaji na minuto, deluje z močno frekvenco, da kožo dvigne, učvrsti in tonira.

Tehnologija aktivnega segrevanja - ActiveWarmth, ki se nahaja v glavi aparata in zagotavlja toplotno terapijo v kombinaciji s SoncGlow pulzami, ki dodatno aktivirajo vaše izdelke za nego kože in se globlje vpijejo ter tako zagotovijo boljši učinek.

Ultra higienski medicinski silikon je antibakterijski, odporen na vonjave, hipoalergen in vodoodporen. Glave naprave nikoli ne bo treba zamenjati.

Ta močna naprava ima dovolj mehka vlakna, da je primerna za vse tipe kože. Ima 4 nastavljive načine delovanja in ponuja celotno paleto možnosti čiščenja.

Rožni kremen vsebuje elemente, ki vključujejo magnezij, železo in kisik. Ta kamen je znan po svoji sposobnosti zmanjšanja vnetja in napetosti.

KAKO UPORABITI:

  1. Zmočite obraz s toplo vodo in nežno vmasirajte čistilo
  2. Napravo zmočite pod tekočo vodo in jo vklopite. Za optimalne rezultate čiščenja priporočamo uporabo enega od dveh načinov delovanja
  3. Glavo naprave nežno premikajte s krožnimi gibi po celem obrazu. Lahko se osredotočite na področja, za katera menite, da potrebujejo več časa.
  4. Sperite obraz in čistilo za PMD in temeljito posušite

S hrbtno stranjo čistilne naprave PMD v načinu 3 ali 4 nanesite svoj najljubši izdelek za nego kože. Z aktivacijo toplotne terapije bo imel izdelek za nego kože boljši in močnejši učinek, saj se bo vpil globoko v vašo kožo. kožo

Za optimalno masažo obraza priporočamo uporabo načina 3 ali 4.

 

Za večjo vpojnost obnovitvene maske proti staranju s kolagenom uporabite termalno tehnologijo ActiveWrmth na napravi PMD Clean PRO RQ za dodatno masiranje aktivnih sestavin. Za izboljšanje tretmaja proti staranju vklopite način 3 ali 4 na vaši napravi za učvrstitev in toniziranje kože.

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PMD Clean PRO Rose Quartz
Vaša ocena