PMD Clean PRO Rose Quartz

PMD Clean PRO Rose Quartz

Na zalogi
SKU
LJ03063

PMD Clean Pro Rose Quartz je pametna naprava za čiščenje obraza, ki temelji na tehnologiji SonicGlow in ActiveWarmth s kremenčevim kamnom, ki vašo dnevno lepotno rutino dvigne na višjo raven.

Kupite ta izdelek in pridobite 210 točk

PMD CLEAN PRO ROSE QUARTZ APARAT ZA ČIŠČENJE OBRAZA


Vsakodnevna uporaba tehnologij ActiveWarmth ublaži nepravilnosti na obrazu, saj toplotna terapija in rožnati kremenčev kamen povečata absorpcijo kozmetičnih izdelkov ter zmanjšata napetost in vnetja.


Tehnologija pulziranja Sonic Glow razgrajuje umazanijo in olje v porah s 7000 tresljaji na minuto, medtem ko deluje na popolni frekvenci za dvigovanje, učvrstitev in toniziranje kože.


Aparat uporablja toplotno terapijo v kombinaciji s pulzacijsko tehnologijo SonicGlow in dragim kamnom rose quartz, ki odpravlja toksine, zmanjšuje rdečico in izboljšuje elastičnost kože.

PMD CLEAN PRO ROSE QUARTZ NAPRAVE IN DRUGE PMD NAPRAVE V ROZA

Prednosti uporabe naprave PMD Clean PRO RQ:

 • Globinsko očisti kožo
 • Zmanjša pojav ogrcev in onesnaženje kože
 • Zmanjša zastajanje olja in videz maščobe
 • Dvigne, učvrsti in izboljša tonus kože
 • Izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože

Tehnologija SonicGlow odstrani in razbije umazanijo in maščobo iz por s 7.000 nihaji na minuto, deluje z močno frekvenco, da kožo dvigne, učvrsti in tonira.


Tehnologija aktivnega segrevanja - ActiveWarmth, ki se nahaja v glavi aparata in zagotavlja toplotno terapijo v kombinaciji s SoncGlow pulzami, ki dodatno aktivirajo vaše izdelke za nego kože in se globlje vpijejo ter tako zagotovijo boljši učinek.


Ultra higienski medicinski silikon je antibakterijski, odporen na vonjave, hipoalergen in vodoodporen. Glave naprave nikoli ne bo treba zamenjati. Ta močna naprava ima dovolj mehka vlakna, da je primerna za vse tipe kože. Ima 4 nastavljive načine delovanja in ponuja celotno paleto možnosti čiščenja.

Prednosti NAPRAVE PMD CLEAN PRO ROSE QUARTZ

Rožni kremen

Rožni kremen vsebuje elemente, ki vključujejo magnezij, železo in kisik. Ta kamen je znan po svoji sposobnosti zmanjšanja vnetja in napetosti.


KAKO UPORABLJATI NAPRAVO PMD CLEAN PRO RQ:

 1. Zmočite obraz s toplo vodo in nežno vmasirajte čistilo
 2. Napravo zmočite pod tekočo vodo in jo vklopite. Za optimalne rezultate čiščenja priporočamo uporabo enega od dveh načinov delovanja
 3. Glavo naprave nežno premikajte s krožnimi gibi po celem obrazu. Lahko se osredotočite na področja, za katera menite, da potrebujejo več časa.
 4. Sperite obraz in čistilo za PMD in temeljito posušite
 5. S hrbtno stranjo čistilne naprave PMD v načinu 3 ali 4 nanesite svoj najljubši izdelek za nego kože. Z aktivacijo toplotne terapije bo imel izdelek za nego kože boljši in močnejši učinek, saj se bo vpil globoko v vašo kožo. kožo
 6. Za optimalno masažo obraza priporočamo uporabo načina 3 ali 4.

 

Za večjo vpojnost obnovitvene maske proti staranju s kolagenom uporabite termalno tehnologijo ActiveWarmth na napravi PMD Clean PRO RQ za dodatno masiranje aktivnih sestavin. Za izboljšanje tretmaja proti staranju vklopite način 3 ali 4 na vaši napravi za učvrstitev in toniziranje kože.


Ta naprava je na voljo tudi v črni različici, obogateni z obsidianom - PMD Clean Pro OB naprava.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PMD Clean PRO Rose Quartz
Vaša ocena