PMD Clean Pro Obsidian Naprava za Čiščenje Kože Obraza

PMD Clean Pro Obsidian Naprava za Čiščenje Kože Obraza

Na zalogi
SKU
LJ03116

PMD Clean Pro Obsidian je pametno čistilo za obraz s tehnologijo SonicGlow in ActiveWarmth s kamnom obsidian, ki vašo vsakodnevno lepotno rutino dvigne na višjo raven.

Kupite ta izdelek in pridobite 173 točk

PMD CLEAN PRO OBSIDIAN


PMD Clean Pro OB je pametno čistilo za obraz, ki temelji na tehnologiji SonicGlow in ActiveWarmth s kamnom obsidijana, ki vašo dnevno lepotno rutino popelje na višjo raven. Vsakodnevna uporaba tehnologije ActiveWarmth blaži nepopolnosti na obrazu.

deklica uporablja OB napravo PMD Clean Pro za čiščenje obraza

Primerno tudi za moške!


V kombinaciji s pripravki pred in po britju prodre globoko v pore in tako spodbudi dodatno hidracijo in ublaži ureznine po britju. Tehnologija pulsacije Sonic Glow razgrajuje umazanijo in maščobo znotraj por s 7.000 vibracijami na minuto, hkrati pa deluje s popolno frekvenco za dvig, učvrstitev in toniranje kože.


Naprava uporablja toplotno terapijo v kombinaciji s tehnologijo pulsacije SonicGlow in dragim kamnom Obsidian, ki odstranjuje toksine, zmanjšuje rdečico in povečuje elastičnost kože.

moški uporablja napravo PMD Clean Pro Obsidian za čiščenje obraza

Prednosti uporabe naprave PMD Clean PRO OB:

Globinsko očisti kožo

Zmanjša pojav ogrcev in kontaminacijo kože

Zmanjša zadrževanje olja in videz maščobe

Dvigne, učvrsti in izboljša ten kože

Spodbuja absorpcijo izdelkov za nego kože


Tehnologija aktivnega ogrevanja - ActiveWarmth, ki se nahaja v glavi aparata in zagotavlja toplotno terapijo v kombinaciji s SoncGLow pulsacijami, ki dodatno aktivirajo vaše izdelke za nego kože in se vpijejo globlje ter tako zagotavljajo boljši učinek.

PMD Clean Pro Obsidian naprave in črni obsidian kamni

Ultrahigienski medicinski silikon je antibakterijski, odporen na vonjave, hipoalergen in vodoodporen. Glave naprave nikoli ne bo treba menjati. Ta zmogljiva naprava ima dovolj nežnih vlaken, da je primerna za vse tipe kože. Ima 4 prilagodljive načine in ponuja celoten nabor možnosti čiščenja.


Poldragi kamen obsidiana odstranjuje toksine, zmanjšuje rdečico in izboljšuje elastičnost kože.

moški uporablja napravo PMD Clean Pro na obrazu

KAKO UPORABLJATI NAPRAVO PMD CLEAN PRO OBSIDIAN:

Obraz namočite v toplo vodo in nežno vmasirajte čistilo

Napravo namočite pod tekočo vodo in jo vklopite. Za optimalne rezultate čiščenja priporočamo uporabo enega od dveh načinov delovanja

Glavo naprave s krožnimi gibi nežno premikajte po celotnem obrazu. Ostanite na območjih, kjer menite, da potrebujete več časa.

Izperite obraz in čistilo za PMD ter dobro posušite

Nanesite svoj najljubši izdelek za nego kože z uporabo zadnje strani naprave PMD Cleansing v načinu 3 ali 4. Z aktivacijo toplotne terapije bo izdelek za nego kalčkov imel boljši in močnejši učinek, saj se bo vpijal globoko v vašo kožo.

deklica uporablja napravo za obraz PMD Clean Pro Obsidian

Za optimalno masažo obraza priporočamo uporabo načina 3 ali 4. Za povečanje absorpcije regeneracijske maske proti staranju s kolagenom uporabite termalno tehnologijo ActiveWrmth na vaši napravi PMD Clean PRO OB za nadaljnjo masažo aktivnih sestavin. Za izboljšanje zdravljenja proti staranju vklopite način 3 ali 4 na napravi za učvrstitev in toniranje kože.


Ta naprava je na voljo tudi v roza različici, obogateni z rožnatim kremenčevim kamnom – naprava PMD Clean Pro RQ.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PMD Clean Pro Obsidian Naprava za Čiščenje Kože Obraza
Vaša ocena