TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz

TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz

Ni na voljo
Ni na zalogi
SKU
LJ00707
  • Rezultati so vidni takoj
  • Določa in pokaže ton kože
  • Zmanjša drobne črte in gube
  • Uporablja večfrekvenčno tehnologijo
  • Hitro, enostavno in neboleče zdravljenje

Kupite ta izdelek in pridobite 469 točk

TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz

TriPollar Stop X predstavlja najnovejše RF tehnologije v udobju vašega doma. Na osnovi revolucionarne tehnologije TriPollar Multi-RF TriPollar Stop X homogeno vpliva na vse plasti dermisa za hitrejše, varnejše in učinkovitejše tretmaje.

Tripollar-stop-x

Tripollar STOP X daje estetske rezultate na profesionalni ravni, ki so dolgotrajni in vidni takoj. Uporabniki TriPollar Stop X uživajo v skupnih prednostih edinstvenega nepropustnega gela, ki s pomočjo na novo zasnovanih elektrod zagotavlja doseg usmerjene RF energije v prave plasti dermisa.

Tripollar-stop-x

Inovativni temperaturni senzor zagotavlja učinkovito in varno nego, hkrati pa spodbuja dermalno aktivnost, ki pospešuje naravno proizvodnjo kolagena, beljakovin, ki so odgovorni za gladko in napeto teksturo kože.

Tripollar-stop-x

KAKO SE UPORABLJA TRIPOLLAR STOP X?

Območje, ki ga želite negovati, je treba razdeliti na več manjših območij, po katerih napravo premikate z zelo počasnimi krožnimi gibi, da se celice segrejejo na optimalno temperaturo. Priporočeni čas nege je 15-20 minut, 2-3 krat na teden.

https://youtu.be/Ae9omjwTB-c

Če ponavljate te tretmaje 6 do 8 tednov, boste spodbudili nastajanje kolagena in ustvarili debelejši sloj dermisa. Priporočljivo je, da program vzdrževanja nadaljujete 2-4 krat na mesec. To bo zagotovilo boljšo podporo koži in znatno upočasnilo znake staranja.

REZULTATI

TriPollar Stop X deluje neverjetno hitro - rezultati so vidni takoj po prvem tretmaju in so dolgotrajni. Ob stalni uporabi lahko učinkovito upočasni znake staranja.

Za najboljše rezultate napravo uporabljajte 2-3 krat na teden približno 6-8 tednov. Po tem lahko rezultate vzdržujete s ponovljenimi tretmaji, 2-4 krat na mesec, po potrebi.

 

Več informacij
EAN Kod 7290018007075
Bruto masa, g 950
Gabariti pakiranja
/heightlengthweightwidth
KAR 280 690 19.000 420
PAL 1.150 1.280 301.000 1.150
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz
Vaša ocena