SILK’N TOOTHWAVE zobna ščetka

-50%

SILK’N TOOTHWAVE zobna ščetka

Akcijska cena 158,61 € Redna cena 317,21 €
Na zalogi
SKU
LJ059829

Imate zobne obloge, madeže, zobni kamen ali vnete dlesni? Si želite manj zobnega kamna, bolj bele zobe in bolj zdravo ustno votlino? V tem primeru spoznajte revolucionarni Silk’n ToothWave, ki nudi odlično izkušnjo čiščenja zob! Prva in edina zobna ščetka s klinično dokazano, patentirano tehnologijo DentalRF ™ učinkovito čisti zobe, vendar je nežen do dlesni.

  • Zmanjša zobni kamen in obloge
  • Zmanjša krvavitev dlesni in vnetje dlesni¹
  • Doseže večje rezultate zmanjšanja madežev in beljenja

* raziskovalni viri na dnu spodnjega besedila

Kupite ta izdelek in pridobite 158 točk

Zakaj ToothWave?

Silk’n ToothWave je prva in edina električna zobna ščetka s patentirano tehnologijo DentalRF ™. Ta naprava, ki so jo razvili inženirji v Silk’n, se osredotoča na učinkovito odstranjevanje nečistoč s površine zob, hkrati pa je nežna do dlesni. ToothWave je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja, s katerimi je čiščenje zob dvignilo na novo raven! Z rednimi metodami ščetkanja z zob običajno odstranimo le mehke snovi, na primer zobne obloge. Če obloge ne odstranimo, se lahko spremeni v strjeno snov, imenovano zobni kamen. ToothWave odstranjuje zobne obloge, lahko pa tudi zmanjša zobni kamen, ki je že nastal na zobeh ¹. Električne zobne ščetke brez tehnologije DentalRF ™ tega niso sposobne narediti. ToothWave zagotavlja čistejša in bolj zdrava usta v samo 6 tednih in zagotavlja profesionalne rezultate.

V pilotni študiji, izvedeni z 12 udeleženci v obdobju dveh mesecev, se je pokazalo, da je ToothWave učinkovito zmanjšal madeže na zobni površini. 

Klinično dokazano

Učinek tehnologije DentalRF ™ ToothWave je bil preizkušen v več kliničnih preskušanjih, kjer so ga primerjali z drugo električno zobno ščetko brez tehnologije DentalRF ™1. Po 6 tednih uporabe je bilo ugotovljeno, da je ToothWave dosegel boljše rezultate in da je bila razlika v rezultatih pripisana tehnologiji DentalRF ™ (1 3 4).

2. Toothwave Different Angle

Kako deluje?

Tehnologija DentalRF ™ v tej električni zobni ščetki pošilja nežne radiofrekvenčne valove, sestavljene iz nabitih molekul, na površino vsakega zoba. Te molekule destabilizirajo močne vezi, ki vežejo nečistoče (npr. zobni kamen, madeže, obloge) na površino zoba (3).

https://www.youtube.com/embed/orTsVwZLC10

Veliko funkcij Silk’n ToothWave

Silk’n ToothWave deluje do 2 tedna z enim polnjenjem, če ga uporabljate dvakrat na dan po 2 minuti. Izbirate lahko tudi med 3 hitrostmi vibracij. Z največjo hitrostjo vibracij električna zobna ščetka na minuto naredi do 48.000 vibrirajočih gibov. Pametni merilnik intervalov vas tudi opozori, da vsakih 30 sekund preklopite na naslednji kvadrant ust. Električna zobna ščetka se samodejno izklopi po 2 minutah. Nenazadnje je tudi 100% vodoodporna, zato ga lahko uporabljate pod prho ali kadjo.

Varno za uporabo na kovinskih nosilcih in zobnih vsadkih

Ali želite zmanjšati količino zobnega kamna na zobeh ali imate bolj bele zobe, vendar imate kovinske opornike ali zobne vsadke? To lahko storite s to električno zobno ščetko! DentalRF in vibracijska tehnologija sta primerni in varni za uporabo na kovinskih opornikih, zalivkah, furnirjih in vseh drugih vrstah zobnih vsadkov. Izkusite razliko, ki jo lahko s ToothWave naredite s temeljitim čiščenjem zob!

1 Po 6. tednih je ToothWave pokazal statistično značilno zmanjšanje zobnega kamna (zobnih oblog), oblog, krvavitev dlesni in vnetja dlesni ter dosegel večje izboljšane rezultate pri beljenju zobnih odtenkov in zmanjšanju madežev v primerjavi z električno krmilno zobno ščetko - SmileSonic Pro Advanced Clean.

² Candice Abellon, (2019, 9. april). Kako odstraniti obloge in vodni kamen. Healthline. https://www.healthline.com/health/tartar-removal

³ Liora Levi, Kimberly R Milleman, Jeffery L Milleman et al. Varnost in učinkovitost nove zobne ščetke, ki uporablja RF energijo za beljenje zobne sence in zmanjšanje madežev na zobeh. Adv Dent in zdravje ustne votline. 2020; 12 (3): 555831. DOI: 10.19080 / ADOH.2020.12.555831.

⁴ Kimberly R Milleman, Liora Levi, Tori L Grahovac et al. Varnost in učinkovitost nove zobne ščetke, ki uporablja radiofrekvenčno energijo za zmanjšanje zobnih oblog, zobnega kamna in vnetja dlesni. American Journal of Dentistry. 2020; 33 (3).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILK’N TOOTHWAVE zobna ščetka
Vaša ocena