NuFACE Trinity+ PRO Naprava za nego obraza z mikrotokom

-20%

NuFACE Trinity+ PRO Naprava za nego obraza z mikrotokom

Akcijska cena 336,00 € Redna cena 420,00 €
Na zalogi
SKU
LJ72025

Naprava NuFace Trinity+ Pro je pametna naprava za stimulacijo mišic obraza, vratu in dekolteja za domačo uporabo, ki deluje na principu prenosa mikrotoka.

 

Kupite ta izdelek in pridobite 336 točk

NUFCE TRINITY PRO

NuFace Trinity + PRO je pametna naprava za stimulacijo mišic obraza, vratu in dekolteja za domačo uporabo, ki deluje na principu prenosa mikrotoka. Naprava deluje v kombinaciji z Microcurrent Skincare z IonPLEX® za pošiljanje mikrotoka vse do obraznih mišic. 

 

Mikro tok je nizkofrekvenčni električni tok, ki v obliki nežnih valov prodre pod kožo in tkiva ter stimulira mišice. Z leti se naš metabolizem upočasni, zmanjša pa se tudi moč bioelektričnega toka, ki ga proizvaja naše telo. To vodi do povešene kože, izkrivljenih kontur obraza in pojava gub, ki jih mikrotok preoblikuje in napne.

 

Pred samim tretmajem z aparatom je treba površino kože, ki jo tretiramo, obdelati z aktivatorjem mikrotoka NuFACE, da kožo navlažimo in zagotovimo optimalno prevodnost mikrotoka. Dve sferični elektrodi nato nežno drsita po koži obraza, da dovajata električne impulze glede na izbrano intenzivnost tretmaja. Mikrotok je estetska modalnost, ki prevaja električni tok v milijoninkah ampera in lahko izboljša konture obraza ter čvrstost kože in mišic.

 

Naprava je namenjena stimulaciji velikih predelov obraza in vratu, kot so čeljust, ličnice in čelo. Naprave NE uporabljajte neposredno nad srednjo linijo vratu. Z rahlim do srednjim pritiskom dvignite eno stran obraza in vratu z drsečim gibom. Vedno se prepričajte, da sta obe sferični elektrodi med zdravljenjem v stiku s kožo.

 

Funkcija Boost-Button poveča pretok mikrotoka za 25 % na področjih, kjer potrebujete dodatno toniranje, lifting in oblikovanje.

 

KLINIČNI REZULTATI UPORABE APARATA NUFACE TRINITY+ PRO ZA NEGO OBRAZA, VRATU IN DEKOLŽJA:

 

Trenutni rezultati*:
• 91 % anketirancev vidi izboljšano konturo lic

• 90 % anketirancev potrjuje splošno bolj napet videz obraza

 

Rezultati po 60 dneh**:
• pri 93 % anketirancev opazimo zmanjšanje globokih gub na čelu
• 91 % anketirancev potrdi bolj napeto in čvrsto čeljust

 

*Rezultati vprašalnika, opravljenega 15 minut po zdravljenju preiskovanca
**Rezultati vprašalnika, opravljenega po 60 dneh uporabe

 

Za več neverjetnih izdelkov za nego kože NuFace obiščite našo spletno trgovino.

Več informacij
Bruto masa, g 0
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NuFACE Trinity+ PRO Naprava za nego obraza z mikrotokom
Vaša ocena