CurrentBody LED Perfector - Naprava Za Nego Vratu z LED Lučko

CurrentBody LED Perfector - Naprava Za Nego Vratu z LED Lučko

Na zalogi
SKU
LJ00846

Maska Currentbody LED Perfector je naprava z LED lučko za nego vratu in dekolteja.

Kupite ta izdelek in pridobite 339 točk

current body led mask

KAKO DELUJE CurrentBody Led Mask NAPRAVA ZA ANTI-AGEING?

Maska LED Neck and Dec Perfector za vrat in dekolte uporablja samo klinično dokazane valovne dolžine in ima vgrajenih 50 rdečih (633 nm) in infrardečih (830 nm) LED diod, ki prodrejo do 4 cm globoko v kožno tkivo in spodbujajo celice k proizvodnji kolagena. 

 

Rdeča svetloba poveča obnovitev celic, zgladi gube, zmanjša hiperpigmentacijo in zmanjša sončne pege. Infrardeča svetloba spodbuja krvni obtok, dovaja kisik in hranila v celice kože, da jo napne in ji da zdrav sijaj.

 

Učinki valovnih dolžin, ki jih uporablja maska, so znanstveno dokazani za doseganje rezultatov. Oblikovana je po medicinskih smernicah in uporablja enake klinično dokazane valovne dolžine kot profesionalne naprave v salonih.

 

ŠTEVILKA 1 NA TRGU VODILNIH NAPRAV Z LED SVETLOBO

Za razliko od drugih naprav z LED svetlobo, so LED-ice vgrajene v prilagodljiv silikonski material s tehnologijo Pillow Technology™, ki razprši svetlobo in zagotavlja popolno pokritost kože. S svojim prilagodljivim dizajnom se naprava prilega vratu in je blizu prsnemu košu, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost za vsak terapijo.

 

Usmerja se na področje, ki je izpostavljeno enakim okoljskim dejavnikom kot obraz, vendar ne prejema enake nege. Dodajanje te 100% varne in brezbolečinske naprave v vsakodnevno rutino lahko naredi veliko razliko v vašem celotnem videzu.

 

Za več neverjetnih izdelkov za nego kože RoxBeauty obiščite našo spletno trgovino.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:CurrentBody LED Perfector - Naprava Za Nego Vratu z LED Lučko
Vaša ocena