FAQ 202 LED maska ​​za obraz s polnim spektrom

FAQ 202 LED maska ​​za obraz s polnim spektrom

Na zalogi
SKU
LJ12017

LED maska ​​za obraz s polnim spektrom za hitro in učinkovito obnovitev, prenovo, izboljšanje in boj proti naprednim znakom staranja, s čimer v vaš dom prinaša zdravljenje na klinični ravni

Kupite ta izdelek in pridobite 839 točk

ŠVICARSKA SKRIVNOST - BREZ POLNIL, BREZ FILTROV, SAMO POGOSTA VPRAŠANJA™ 202

 

FAQ™ 202 je LED maska ​​za obraz s polnim spektrom za hitro in učinkovito obnovitev, prenovo, izboljšanje in boj proti naprednim znakom staranja, s čimer v vaš dom prinaša zdravljenje na klinični ravni. Napreden stroj, povezan z aplikacijo, ima LED polnega spektra, vključno z NIR, in zagotavlja optimizirano vnaprej programirano zdravljenje ter osupljive zmožnosti prilagajanja.

Ultra lahek. flexi-fit optični silikon, odporen proti bakterijam, posnema konture obraza, zagotavlja enakomerno porazdelitev svetlobe 600 strateško nameščenih replikatorjev svetlobe in ohranja čistost valovne dolžine za vrhunsko učinkovitost. Brezžična maska ​​za prostoročno telefoniranje ima praktično obliko z odprtimi očmi, ki ščiti oči pred svetlobo LED in omogoča neobremenjeno gibanje. Pomanjkljivosti se nimajo več kam skriti v svetlobi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FAQ 202 LED maska ​​za obraz s polnim spektrom
Vaša ocena