ZBOGOM NEPRAVILNOSTI !

ZBOGOM NEPRAVILNOSTI !

Ali z ličenjem poskrbite da prikrijete majhne pomanjkljivosti, ki v vas ustvarjajo negotovost? Ste včasih tako nezadovoljni, da bi raje celotno telo prekrili s body artom in tako skrili vse, kar želite izbrisati?

Gube so prvi znak staranja, a tudi zgodovina obraza. Gube, ki jih povzročajo izrazi obraza, se lahko pojavijo tudi pri mlajših ljudeh kot posledica krčenja obraznih mišic, npr. smeha. Po drugi strani staranje gub povzroča pomanjkanje kolagena in elastina v koži.

TriPollar tehnologija je najbolj nežna tehnologija tretje generacije, ki obnovi vašo kožo in upočasni znake staranja na vseh tipih in barvah kože.

TriPollar STOP naprava deluje globoko v dermalno plast kože, kar jo aktivira ter poveča in pospeši proizvodnjo kolagena, beljakovine, ki je ključnega pomena za mehko in gladko kožo. Spodbuja dodatno izločanje elastina, da vaši koži spet povrne mladosten sijaj!

TRIPOLLAR STOP

TriPollar tehnologija (RF) sprošča frekvence neposredno v srednji sloj dermisa, povečuje in pospeši naravno zaporedje nastajanja kolagena v koži.

Klinične študije potrjujejo zvišanje ravni kolagena v koži za 50%, kar ima za posledico zategnjeno, mehkejšo in bolj gladko kožo.

TRIPOLLAR STOP

Poslovite se od nepopolne kože! Z TriPollar STOP upočasnite prve znake staranja!