SEDEM NAČINOV KAKO POENOSTAVITI BEUTY RUTINO PO VADBI

SEDEM NAČINOV KAKO POENOSTAVITI BEUTY RUTINO PO VADBI

Se še vedno držite novoletnih resolucij, povezanih s telovadbo in športom? Dobro opravljeno! Redna vadba povečuje naše fizično in duševno zdravje. Vendar je včasih telovadnico težko umestiti v že tako zaseden dnevni urnik.

Ne moremo vam dati priporočil, kako zmanjšati rutino vadbe, vendar vam lahko pomagamo pri tem, kar pride po vadbi. Sledite tem nasvetom, da poenostavite svojo lepotno rutino po vadbi, tako da ne boste imeli izgovorov, da ne bi več hodili v telovadnico!

1. ODSTRANITE VSA LIČILA

Odstranjevanje ličil pred vadbo bo preprečilo pojav neželenih mozoljev (in razlitje maskare na obrazu med vadbo).

2. BALZAM ZA LASE MED TELOVADBO

Če si nameravate po vadbi umiti lase, si pred treningom na lase nanesite balzam za lase. Toplota, ustvarjena med vadbo, bo omogočila, da izdelek bolje prodre skozi lase in jih hidrira.

Po vadbi si lase umijte s šamponom, nato pa uporabite regeneracijski sprej.

3. POD PRHO

Če pustite znoj na koži, lahko pride do aken na obrazu in telesu. Če imate čas, se po vadbi stuširajte, da izperete znoj, umazanijo in bakterije.

4. VLAŽILNI ROBČKI

Nimate časa za tuširanje? Brez skrbi, zadevo lahko rešite s pomočjo mokrih robčkov. Bodite pozorni na področja, na katerih se več znojite, nato pa nanesite dezodorant, da preprečite neprijetne vonjave.

5. REHIDRACIJA KOŽE

Znojenje odvaja vlago s kože. Kožo negujte s hidracijo s pomočjo pripravljalne kozmetike. Uporabite Herbacin losjon za telo z arganovim oljem po vsem telesu in obnovite izgubljeno hidracijo na koži.

6. SUHI ŠAMPON

Če nimate časa umiti las, vam lahko suh šampon pomaga, da lasje absorbirajo odvečno olje in dišavo. Lasne korenine poškropite s suhim šamponom, drgnite in popolnoma posušite. Morda ne bo naravno pranje, zagotovo pa bo pomagalo!

Kot dodaten bonus suhemu šamponu ga po vadbi lahko uporabite kot deodorant v supergah.

7. POENOSTAVITE SVOJO MAKE UP RUTINO

Zelo verjetno je, da po treningu ne boste imeli časa pravilno nanesti ličila. Namesto tega preizkusite to poenostavljeno rutino ličenja:

- Nanesite vlažilno kremo za zmanjšanje rdečice po vadbi

- Nanesite korektor za pokrivanje temnih krogov in madežev na obrazu

- Nanesite vodoodporno maskaro, ki se manj verjetno razmaže na topli koži.

- Za obnovo ustnic uporabljajte balzam za ustnice Herbacin

Kakšni so pa vaši nasveti za lepotno rutino po vadbi? Pišite nam v komentarjih!