PREDSTAVLJAMO  SMOOTHSKIN BARE

PREDSTAVLJAMO SMOOTHSKIN BARE

Ne vemo za vas, toda odstranjevanje dlak je za nas dolgotrajen in mučen postopek. Zato smo se odločili, da vam predstavimo SmoothSkin Bare, novo napravo IPL na slovenskem trgu!

S 100 svetlobnimi impulzi na minuto lahko v manj kot 10 minutah tretirate celotno telo - impresivno, kajne ?! In to še ni vse ... SmoothSkin Bare ima NEOMEJENO število svetlobnih impulzov - ja, prav ste prebrali, neomejeno. Nikoli vam ne bo treba skrbeti zaradi izginotja svetlobnih impulzov, zato lahko pričakujete gladko kožo, ki traja tako dolgo, da boste pozabili na občutek pikajočih nog in podpazduh.

SmoothSkin-Bare-Black-FullLeg

SPOMNIMO SE, KAKO DELUJE IPL?

Na hitro pojdimo skozi tehnične podrobnosti ... SmoothSkin Bare je zasnovan tako, da pomaga razbiti lasni cikel in preprečiti ponovni porast dlačic. Svetlobni impulzi vplivajo na lasne mešičke, ki jih segrevajo in hkrati ustavijo vraščanje dlak. Intenzivnost dlake na obdelanih predelih se bo v nekaj dneh do 1-2 tedna naravno zmanjšala.

Kot pri vseh domačih napravah IPL (ne zaupajte nikomur, ki vam reče drugače) tudi rezultati enega zdravljenja ne bodo trajali večno. Občasno boste morali postopek ponoviti, da se izognete ponovni rasti dlačic.  Dobra stvar pri napravi SmoothSkin Bare pa je, da če redno ponavljate tretmaje, trajno preprečuje vraščanje las. Hura!

Prav tako vas ne omejuje le pri zdravljenju pogostih področij neželene rasti las, ampak SmoothSkin Bare lahko uporabljate tudi na zgornji ustnici, bradi, licih, čeljusti in vratu!

SmoothSkin-Bare-White-Face

VARNO IN ENOSTAVNO ZA UPORABO

SmoothSkin Bare preveri ton vaše kože pred vsakim svetlobnim pulzom, tako da se bliskavica aktivira le, ko je varna.

Čeprav bi želeli, da je SmoothSkin Bare primeren za vse, ni priporočljiv za uporabo na zelo temni koži ali izjemno svetlih dlačicah. Izjemno temna koža vsebuje znatno količino pigmenta (melanina) in absorbira več svetlobnih impulzov, kot jih lahko prenaša koža, zato lahko potencialno ustvari opekline kože, spremeni barvo kože ali ustvari brazgotine.

Zahvaljujoč pametnemu senzorju SmoothSkin Bare ne bo oddajal svetlobnega impulza, razen če je popolnoma varen za vašo kožo, vendar pred uporabo vedno priporočamo test.

DO 92% MANJ DLAČIC V 4 TEDNIH UPORABE

Z pravilno uporabo, lahko SmoothSkin Bare ustvari 92% manj dlačic po samo štirih tednih uporabe *. Za uporabo naprave ni potreben noben gel ali krema, zato - zbogom dlačice!

Vendar pa obstaja ena skrivnost za gladko kožo, ki vam jo bomo razkrili… Držite se rednega režima tretmaja! Ob redni uporabi boste videli vedno manj dlačic, ki zrastejo nazaj. Ko bo čas tekel, bo SmoothSkin zamenjal voskanje - za vedno.

bare_box_set_black_on_white

Vas je zamikalo? Poiščite več informacij na spletnem mestu SmoothSkin.

Imate vprašanja? Brez problema! Za vas smo povzeli najpogostejša vprašanja, ki nam jih zastavljate.

Če nas še vedno želite kontaktirati z drugim vprašanjem, lahko to storite na naročila@rox.si