Predstavljamo ROX Beauty LED masko!

Predstavljamo ROX Beauty LED masko!

 

V zadnjih nekaj letih so se naprave za lepoto in nego kože preselile iz salonov obraznih strokovnjakov v udobje naših domov. V tem prehodnem obdobju so izstopale LED obrazne maske, ki delujejo na principu rdečih in skoraj infrardečih LED diod, ki oddajajo svetlobo za ciljno večplastno nego kože.

Kaj pravzaprav je terapija z LED svetlobo?

Trenutno se LED luči uporabljajo na najrazličnejših področjih, vključno z dermatologijo in lepoto, saj zagotavljajo učinkovite in minimalno invazivne tretmaje. V vidnem spektru je sedem vrst LED luči: rdeča, oranžna, rumena, zelena, cian, modra, vijolična in bela, ki jih lahko štejemo za dodatne.

Vsaka barva ustreza določeni valovni dolžini, zato bolj ali manj prodre v kožo. Daljša kot je valovna dolžina (na primer rdeča ali oranžna), globlje prodre v različne plasti kože. Krajša kot je dolžina (modra in vijolična), večja je njegova energija, s šibkejšim prodiranjem v kožo. In tako kot UV svetloba vpliva na kožo, tudi barve spektra vidne svetlobe vplivajo na celice in tkiva.

ROX Beauty LED maska ​​za obraz

Stres močno prizadene naš največji organ, kjer so posledice vidne takoj. Zato je ROX Beauty pomislil na vse in ustvaril svojo obrazno Led masko, ki prinaša kar sedem različnih LED diod – vsaka s svojo funkcijo.

ROX Beauty LED maska ​​za obraz uničuje bakterije, ki povzročajo akne, spodbuja nastajanje novih kožnih celic in obnavlja stare ter, kar je mnogim ženskam pomembno – zmanjšuje vidnost gub.

Z vsako svetlobo se zdravijo določene težave s kožo:

  • Rdeča za mladosten sijaj - zgladi teksturo kože, ki je nastala zaradi staranja in zunanjih vplivov
  • Pore ​​​​Unclogging Blue - pomaga odmašiti pore in jih očisti
  • Zelena za enakomerno polt – zagotavlja zdrav sijaj in tonira kožo
  • Rumena proti draženju - pomaga pomiriti razdraženo in otečeno kožo ter zmanjša srbenje in draženje
  • Oranžna za sijaj - posvetli polt in jo naredi bolj sijočo
  • Pomirjujoča cian - pomirja hrapavo, razdraženo in dehidrirano kožo
  • Vijolična za boljšo odpornost - izboljša splošno zdravljenje
  • Infrardeči za izboljšan učinek tretmaja - podpira vse naštete tretmaje za boljše in izboljšane rezultate.

Vsak tretma se lahko izvaja posebej, prednost te maske pa je v tem, da lahko v enem tretmaju združite vse svetleče, da vaši koži zagotovite dnevno dozo sijaja in lepšo teksturo.