Popolna koža s SmoothSkin in La Piel

Popolna koža s SmoothSkin in La Piel

Sslapiel Naslovna

Če ste naveličani rednega britja in vsakodnevnega boja s trdovratnimi dlačicami, je IPL odlična alternativa odstranjevanju dlak, rezultat pa je svilnata gladka koža. Ta metoda odstranjevanja dlak neposredno iz korenin je odlična za ženske, ki iščejo hitro in učinkovito rešitev.

Naprave SmoothSkin lahko uporabljate vse leto na večini delov telesa, odlična stvar te IPL naprave pa je, da če se držite rednih tretmajev, nadzorujete rast dlačic. Medtem ko izvajate tretmaje SmoothSkin, vam ni več treba skrbeti za dlačice !!!
Zahvaljujoč novemu sistemu za odstranjevanje dlak SmoothSkin Bare + (IPL) uživajte v svilnato gladki koži, ki traja tako dolgo, da boste pozabili na pikajoče noge in podpazduhe.

Photo 06 05 2020 11 33 06

VARNO IN LAHKO ZA UPORABO NA TELESU IN OBRAZU
SmoothSkin Bare + preveri ton vaše kože pred vsako bliskavico in se aktivira samo, če je bliskavica varna. SmoothSkin Bare + lahko uporabite tudi za odstranjevanje neželenih dlak na obrazu. Ker je predel obraza na splošno bolj izpostavljen soncu, naš senzor za ton kože preveri, kdaj lahko varno negujete obraz.
V poletnih mesecih ne pozabite na tretmaje SmoothSkin, vendar bodite izjemno previdni.

KDO LAHKO UPORABLJA SMOOTHSKIN?

Skin Tones

SmoothSkin Bare + je primeren za ljudi s kožo tipa 1 do 4 po Fitzpatrick lestvici. Ni primerno za zelo svetlo blond , bele, sive ali rdeče lase.
Ker svetlo blond, sivi in ​​beli lasje ne vsebujejo dovolj melanina ali ga sploh nimajo, IPL tretmaji na teh tipih las ne bodo delovali. Rdeče dlake vsebujejo drugo vrsto melanina, ki prav tako ne reagira na IPL.
SmoothSkin Bare + tudi ni primeren za temne odtenke kože, saj lahko povzroči poškodbe kože, kot so opekline, pretisni omoti ali razbarvanje kože.
Upoštevajte teh 5 nasvetov, da bo koža gladka in negovana:

  1. BODITE HIDRIRANI
  2. UPORABITE SMOOTHSKIN BARE VSAJ ENKRAT NA TEDEN
  3. ENKRAT NA TEDEN NAREDITE PILING
  4. UPORABITE GOBO ZA PILING
  5. UPORABLJAJTE LOSIJON ZA TELO

Sslapiel Na Proizvodu

UŽIVAJTE PREKO CELEGA LETA BREZ DLAČIC - z nakupom naprav SmoothSkin Bare + na naši spletni trgovini dobite darilo La PIEL Unicorn in Hydra BABE!

Poleg nižje cene naprave SmoothSkin bo vaša koža mehka in negovana s popolnimi izdelki La PIEL.

Sedaj je idealen čas za spletno nakupovanje, zato kliknite na SmoothSkin Bare + in si privoščite odlično napravo v spletni trgovini ROX Beauty - po znižani ceni!