Poletje z ROX Beauty dogodki

Poletje z ROX Beauty dogodki

Letošnji junij mesto kar poka od dogodkov, odstranili smo prah iz zlobne korone in zdaj nadoknadimo vse poslovne dogodke in druženja, ki smo jih izpustili v preteklih letih.

Z vami želimo deliti, kje smo predstavili vse naše odlične blagovne znamke.

STORY HALL OF FAME

num 9011

Najbolj atraktiven dogodek leta smo popestrili s spektakularno predstavitvijo naše lepotilne naprave TriPollar, ki združuje tri učinkovite tehnologije za doseganje učinka proti staranju - revolucionarno tehnologijo TriPollar® Multi-RF (RF), dinamično mišično aktivacijo (DMA) in termično kartiranje obraza.

Kot pokrovitelji kategorije regionalnih zvezdic, ne moremo biti bolj ponosni, da svojo vrhunsko nagrado Tripollar VX Gold podelimo zmagovalki kategorije, legendarni Lepaji Breni.

Drugim zvezdnicam, kot so Indira Levak, Vlatka Pokos, Lejla Filipović, smo omogočili, da so za trenutek angeli, z našim sporočilom Angeli nimajo gub, zakaj bi jih vi?

 

SENSA WELLBEING DAY MAKSIMIR

Na zdaj že odmevnem dogodku revije Sensa, ki promovira naraven življenjski slog v ravnovesju, smo predstavili naravno kozmetiko Lavera in eni udeleženki delavnice Joga obraza podelili paket Lavera.

Lavera je 100% certificirana naravna kozmetika, proizvedena izključno z močjo narave, brez sintetičnih konzervansov, silikona, parafina in mineralnih olj.

Vsi izdelki so podnebno nevtralni, vsa embalaža pa je izdelana iz recikliranega materiala. Izdelki niso testirani na živalih in Lavera je ponosno na seznamu PETA "brez surovosti".

img 20220605 wa0001

ESTETICA PREMIMUM PRODUCT – KOZMETOLOŠKI OSKARI

I

izjemno smo ponosni, da smo po treh mesecih, v katerih je strokovna žirija ocenjevala različne izdelke s področja lepote in pomlajevanja, prejeli nagrado za najboljšo napravo proti staranju obraza TRIPOLLAR STOP VX GOLD.

Pomembno je poudariti, da so strokovno žirijo v kategoriji pripomočkov za pomlajevanje in nego na domu sestavljali estetski kirurgi dr. Maja Malić, dr. Duduković in dr. Kisić. Na to sodelovanje in na celoten projekt, ki je trajal tri mesece, smo še posebej ponosni.

Kozmetične oskarje sta poleg žirije, ki jo sestavljajo kirurgi, podelili tudi prehranska in dermatološka žirija.

Čestitke vsem nagrajencem.

img 20220609 wa0015

PLES SA ZVIJEZDAMA

To soboto so nas na Evropskem trgu razplesali Zvezde plešejo, ki so z malih ekranov zakorakali v »resnični svet« vrhunca zagrebške sezone in zbrali zavidljivo množico profesionalnih in amaterskih plesalcev.

Alan Walme je prikazal osnove plesa Cha-Cha in valčka ter tako poskrbel za mišični tonus telesa, Rox Beauty pa je pokazal, kako z aparatoma Tripollar in Nuface poskrbeti za tonus obraznih mišic in kako preživeti brezskrbno poletje brez las. z napravo Smoothskin IPL.