PET NASVETOV ZA GLADKO KOŽO

PET NASVETOV ZA GLADKO KOŽO

Gladka koža se lahko pogosto zdi nedosegljiva, vendar počutiti se mladostno in lepo je strast, ki jo vsi nosimo v sebi. Veliko denarja lahko porabimo za različne preparate in napitke, včasih pa je treba le nekaj časa posvetiti svoji koži.

Da bi vam pomagali doseči gladko, svilnato in sijočo kožo, smo za vas izbrali prvih pet nasvetov.

VZDRŽUJTE HIDRACIJO
Ne pozabite, da vaša koža potrebuje hidracijo - znotraj in zunaj. Če niste ljubitelj navadne vode, bo voda z okusom limone prava osvežitev za vašo kožo.

SMOOTHSKIN BARE
Uporabljajte napravo SmoothSkin Bare IPL enkrat na teden v obdobju 12 tednov, da dosežete svilnato gladke noge, podpazduhe, linijo bikinija, obraz itd.

PILING
Piling enkrat na teden bo odstranil odmrle kožne celice in pustil kožo žarečo. Če imate občutljivo kožo, je najbolje, da piling naredite enkrat na dva tedna, da se izognete draženju kože.
Upoštevajte tudi, da piling, če piling opravite prepogosto, lahko privede do suhe kože in vnetja.

NE POZABITE NA GOBO ZA PILING
Gobe ​​za piling so uporabne kot „nadgradnja“ pilinga. Če imate mastno kožo, boste morda želeli piling gobo uporabljati dvakrat na teden. Gosto dobro sperite po uporabi, da preprečite širjenje bakterij.

LOSJON ZA TELO
Losjon za telo bo ohranil gladko in dobro hidrirano zgornjo plast vaše kože. Vsak dan po prhanju nanesite losjon za telo, da ohranite hidracijo.

Beach-1