NASVETI O LEPOTI ZA VSAKO NEVESTO

NASVETI O LEPOTI ZA VSAKO NEVESTO

Poročite se - ČESTITAMO, čudovito in lepo, pa tudi malo stresno. Trenutno se dogovarjate o ceni okraskov za prostor, kjer organizirate pogostitev, iščete bend, za konec tedna pa se odpravite na agencijo na razgovor, da poiščete idealen kraj za svoje medene tedne, kjer želite počivati, ko bo vsega konec.

Ni preveč časa za zabavne stvari, kot so izbira poročne obleke, pričeske, čevljev, ličil, ker morate še raziskati, kdo iz družine je alergičen na piščanca, saj bo na meniju piščančja juha.

In tako končno pride najboljši dan v vašem življenju in noge so poraščene (in ne po lastni izbiri). Sprehodili se boste do oltarja, videli boste 120 družinskih članov in najbližjih prijateljev, sprehodili se boste do moškega svojega življenja, toda, na kar boste pomislili, bodo vaše dlakave noge, cona bikinija in nekaj dlačic na bradi, ki jih niste uspeli izpuliti.

Kar naenkrat celo dvotedenski medeni tedni v toplih krajih ne zvenijo kot dobra ideja.

REŠITEV?

Začnite uporabljati SmoothSkin Bare vsaj tri mesece pred poroko - napravo, ustvarjeno kot rešitev za naraščajoče povpraševanje po varnem, preprostem in učinkovitem odstranjevanju dlak, še posebej za zaposlene neveste.

SmoothSkin Bare je zasnovan tako, da pomaga prekiniti lasni cikel in preprečiti ponovno rast las. Svetlobni impulzi vplivajo  na lasne mešičke, ki se segrevajo in ustavijo rast dlačic na tretiranem območju.

SmoothSkin-Bare-Black-FullLeg

NAJBRŽI IPL UREĐAJ NA TRŽIŠTU

SmoothSkin Bare je varen in enostaven za uporabo. Uporabljate ga lahko po vsem telesu in to manj kot v 10 minutah! S 100 utripi na minuto je najhitrejša naprava IPL na trgu.

Čas med utripi je le 0,6 sekunde, kar pomeni, da lahko z velikimi hitrostmi obdelujete velika območja.

SmoothSkin Bare ima neomejeno število svetlobnih impulzov - ja, prav ste prebrali, neomejeno. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bodo svetlobni impulzi izginili, zato lahko pričakujete, da gladka koža, ki traja tako dolgo, da boste pozabili na občutek trpinčenih nog in podpazduh, tako da se boste lahko osredotočili na čudovito poročno obleko, ki jo nosite, in na precenjene čevlje, ki jih želite pokazati vsem, čeprav jih ni videti zaradi  dolžine poročne obleke.