Kako uporabljati SmoothSkin in doseči želene rezultate?

Kako uporabljati SmoothSkin in doseči želene rezultate?

Odstranjevanje nezaželenih dlak je ženskam znano že vrsto let. Za gladko kožo so si že od nekdaj prizadevale. Odstranjevanje dlak z voskom, sladkorno pasto ali uporabo naprav za odstranjevanje dlak je znano že od starega Egipta.
Medtem so metode odstranjevanja dlak napredovale, mi pa vam ponujamo najbolj napredno metodo; fotoepilacija ali epilacija z IPL napravo SmoothSkin, ki prinaša trajne rezultate.
SmoothSkin je z več kot 30-letnimi izkušnjami profesionalec na področju IPL tehnologije odstranjevanja dlak. Izdelek je izdelan v Združenem kraljestvu, kjer izvaja tudi lastne raziskave in klinična preskušanja.
Odstranjevanje dlak IPL je mogoče storiti doma, s pomočjo naprave SmoothSkin. Po 12 tretmajih lahko uživate šest mesecev gladke kože brez dlak.

2 2

Zakaj izbrati SmoothSkin?
SmoothSkin so izdelali strokovnjaki za IPL metodo.
Edinstvena skupina strokovnjakov, 100% svojega časa in virov nameni raziskovanju, načrtovanju, oblikovanju, izdelavi in ​​celo testiranju najnovejše tehnologije IPL, zato verjamemo, da so najboljši pri tem.

Kako deluje IPL tehnologija, tj. SmoothSkin?
IPL pomeni intenzivno pulzno svetlobo. IPL odstranjevanje dlak je zasnovano tako, da prekine cikel rasti dlak s ciljno usmerjenostjo na lasni koren ali mešiček. Svetlobna energija se prenaša po površini kože in absorbira melanin, ki ga najdemo v lasnih mešičkih. Obdelane dlake naravno izpadajo v obdobju od nekaj dni do enega do dveh tednov.

Je Ipl tehnologija enaka laserski?
Tehnologija je podobna, vendar ne enaka! Laser uporablja spekter koncentrirane svetlobe v eni barvi in ​​valovni dolžini. IPL uporablja veliko širši svetlobni spekter v različnih barvah in valovnih dolžinah. Ker lasersko tretiranje usmeri svetlobo v folikle in ne na kožo, ga pogosto priporočamo za temnejše tipe kože, ki morda niso primerni za zdravljenje z IPL.

Ali je SmoothSkin varen za uporabo?
SmoothSkin je temeljito preizkušen glede učinkovitosti in varnosti pri uporabi na obrazu in telesu. Če uporabljate IPL v skladu z navodili za uporabo, ne smete imeti nobenih stranskih učinkov. Vse naprave SmoothSkin imajo sistem senzorjev tipa kože, ki preprečuje, da bi naprava utripala, če senzor ne zazna veljavnega tipa kože, ki je varen za to tretma.

3 2

Kako dolgo traja tretma SmoothSkin?
Obstaja več vrst naprav SmoothSkin. Z najmočnejšo napravo SmoothSkin Muse lahko po štirih tednih tretmaja pričakujete do 92% manj dlačic. Glede na časovno sejo vsakega tretmaja je SmoothSkin Bare + najhitrejša naprava. Tretma celega telesa (noge, podpazduhe, obraz in bikini
cona) traja le 10 minut, medtem ko z Muso traja približno 20 minut.

Ali je SmoothSkin primeren za moj tip kože?
Zaradi načina same tehnologije IPL metoda ni primerna za najbolj temne tipe kože ali za uporabo na rdečih, sivih ali zelo svetli (blond) dlačicah. Vsekakor se je pred uporabo naprave in tretmajem potrebno posvetovati s strokovnjakom.

Želim kupiti SmoothSkin! Kaj je naslednji korak?
Odlično. Oglejte si našo ponudbo in poizvejte več o različnih izdelkih SmoothSkin in kako natančno njihove lastnosti lahko dlje časa pomagajo pri bolj gladki koži.