TriPollar STOP VX GOLD

TriPollar STOP VX GOLD

Akcijska cena 643,50 € Redna cena 990,00 €
Na zalogi
SKU
LJ00775

TriPollar STOP VX GOLD

Poslovite se od gub in povešene kože z najbolj luksuzno napravo doslej. S 24 pozlačenimi elektrodami, gelom za nego z zlatom in elegantnim zlatim pokrovčkom je ta naprava najbolj ekskluzivna v naši ponudbi.

Združuje prednosti tehnologije multi radiofrekvence in DMA (dinamična mišična aktivacija) naprave Tripollar STOP Vx, vključuje pa tudi najnovejše RF novosti: termično kartiranje. Ta algoritem zagotavlja precizno osebno nego in zagotavlja najbolj natančno temperaturo za najboljše rezultate.

24-karatno zlato v tej ekskluzivni napravi ne le dodaja razkošje zdravljenju, ampak je tudi vrhunski prevodnik, ki ga učinkovito v delovanju uporablja Tripollar STOP Vx Gold.

Kakšne so njegove prednosti?

• Zmanjša videz drobnih linij in gub

• Spodbuja regeneracijo kolagenskih in elastinskih vlaken

• Preoblikuje konturo čeljusti

• Napne povešeno kožo

• Tonira in gladi polt

• Omogoča prilagojene rezultate z optimalno temperaturo.

Kupite ta izdelek in pridobite 643 točk

Prihaja vrhunska inovacija za nego kože

TriPollar STOP VX GOLD združuje moč tehnologij Multi-RF in DMA, da preoblikuje obrazne poteze in gladi kožo.

TRIPOLLAR GOLD elektrode

Multi-RF tehnologija

Multi-RF tehnologija uporablja izmenjavo radijskih frekvenc, ki enakomerno porazdeli toploto v plasti dermisa za spodbujanje proizvodnje kolagena in elastinskih vlaken. Zgladi kožo in daje videz zmanjšanih gub in finih linij.

DMA tehnologija

Tehnologija DMA cilja na obrazne mišice za izboljšanje mišičnega tonusa. Ta tehnologija krepi različne plasti mišic, kar dolgoročno učinkovito poveča mišično gostoto in volumen.

TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2 - DMA i RF tehnologija

 Rezultati s TriPollar STOP VX GOLD

Zaradi teh dveh inovativnih tehnologij, ki delujeta sinhronizirano, TriPollar STOP VX GOLD prinaša neverjetne rezultate, ki preoblikujejo in definirajo obrazne poteze, kot so obrisi čeljusti, polna in napeta prej povešena koža, hkrati pa zmanjšuje videz gub. Optimalne in takoj vidne rezultate lahko dosežete v udobju svojega doma.

Ta najsodobnejša naprava daje izjemne rezultate. S kombinacijo tehnologij nove generacije Multi-RF in DMA, naprava zategne kožo, vidno zmanjša videz drobnih linij in gub, hkrati pa izboljša napetost mišic, da določi konturo čeljusti. TriPollar Stop VX dosega optimalne rezultate z dvema inovativnima tehnologijama za preoblikovanje obraznih potez in brisanje znakov staranja.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TriPollar STOP VX GOLD
Vaša ocena