TRIPOLLAR STOP GOLD PREPARATION GEL 50 ML

TRIPOLLAR STOP GOLD PREPARATION GEL 50 ML

Na zalogi
SKU
LJ00773

Pripravljalni gel TriPollar GOLD je ustvarjen za zaščito vaše kože med uporabo naprave TriPollar STOP Vx GOLD.

Gel pomaga povečati radiofrekvenčno tehnologijo, ki jo naprava uporablja, kar ji omogoča, da je učinkovitejša in temeljitejša.

Kupite ta izdelek in pridobite 90 točk

Pripravljalni gel TriPollar GOLD je ustvarjen za zaščito vaše kože med uporabo naprave TriPollar STOP Vx GOLD. Gel pomaga povečati radiofrekvenčno tehnologijo, ki jo naprava uporablja, kar ji omogoča, da je učinkovitejša in temeljitejša.

Opis

Gladek in lahek gel z lahkoto drsi po obrazu in se hitro vpije, da prepreči težke, lepljive usedline. Osvežujoča formula, prepojena s 24-karatnimi zlatimi lističi, deluje skupaj z napravo STOP Vx GOLD za spodbujanje čvrstejše, bolj napete iluzije, skupaj z mladostnim sijajem. Spodbuja se videz normalne elastičnosti in kolagena, kar zmanjšuje vidne znake staranja.

Navodila

Razdelite obraz na področja zdravljenja, tako da obdelate čelo in nato posamezne polovice obraza. Pred uporabo pripomočka nanesite gel na vsako področje zdravljenja in zagotovite, da se gel uporablja pri vsakem zdravljenju. Nega celotnega obraza naj traja 15-20 minut in jo ponovite 2-3 krat na teden. Po zdravljenju odstranite odvečni gel.

Ponavljanje teh tretmajev v obdobju od 6 do 8 tednov bo učinkovito spodbudilo fibroblaste, da proizvedejo več kolagena, kar ustvari debelejšo plast dermisa. Ko je začetni program zdravljenja končan, je mogoče rezultate učinkovito vzdrževati z dokončanjem zdravljenja 2- do 4-krat na mesec, kot je potrebno.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TRIPOLLAR STOP GOLD PREPARATION GEL 50 ML
Vaša ocena