TriPollar DESIRE

TriPollar DESIRE

Na zalogi
SKU
LJ00783

Kupite ta izdelek in pridobite 647 točk

TriPollar DESIRE predstavlja najnovejšo inovacijo RF proti gubam na domu.

Na podlagi zmogljive in učinkovite tehnologije Multi-RF DESIRE uporablja inovativno turbo funkcijo, ustvarjeno posebej za TriPollar DESIRE.

Funkcija Turbo prispeva k še hitrejšemu in učinkovitejšemu RF tretmaju pomlajevanja kože, vidno zmanjša gube in daje profesionalne rezultate že po prvi uporabi.

NOVE REVOLUCIONARNE TEHNOLOGIJE

Novi TriPollar DESIRE je revolucionarna domača RF terapija z vgrajeno Turbo funkcijo za najučinkovitejše in najučinkovitejše rezultate.

Edini RF tretma do sedaj z integriranim algoritmom termalnega preslikave, ki zagotavlja najbolj optimalno možno temperaturo za vsak del kože obraza.

Neboleče prodre v kožo in segreje dermis, kar spodbudi naravno proizvodnjo kolagena in elastina, tako da je koža obraza videti opazno bolj napeta, z vidno manj gubami.

Neinvazivni tretma ne zahteva časa okrevanja in celjenja, kar pomeni, da ga lahko varno in brez tveganja uporabljate v kateri koli rutini nege kože.

TURBO-RF IZBOLJŠANA TEHNOLOGIJA

Turbo Multi-RF je izboljšana tehnologija, ki segreje plasti dermisa pri višji hitrosti za hitrejšo stimulacijo kolagena in bolj napeto kožo.

ALORITEM ZA TERMIČNO KARTIRANJE

Algoritem za termično preslikavo nadzoruje proces segrevanja z neprekinjenim vzorčenjem temperature tkiva na petih različnih toplotnih točkah na obrazu za intuitivne prilagoditve zdravljenja.

REZULTATI ZDRAVLJENJA S TRIPOLLAR DESIRE

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, vendar so tudi kumulativni, kar pomeni, da so z vsakim tretmajem boljši rezultati.

Najboljši rezultati bodo vidni po 6-8 tednih, pri uporabi tretmaja 2-3 krat na teden.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TriPollar DESIRE
Vaša ocena