SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH

SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH

Na zalogi
SKU
LJ06108

Ali sanjate o gladki, sijoči koži? Spoznajte električni čistilec obraza Silk'n Bright!

S svojimi silikonskimi vlakni odlično očisti kožo nečistoč in odmrlih kožnih celic.

Kupite ta izdelek in pridobite 42 točk

Ali sanjate o gladki, sijoči koži? Spoznajte električni čistilec obraza Silk'n Bright! S svojimi silikonskimi vlakni odlično očisti kožo nečistoč in odmrlih kožnih celic.

  • Globinsko čiščenje kože in masaža obraza
  • Odstranjuje nečistoče in ličila
  • 5-krat bolj učinkovito kot mehansko čiščenje obraza
  • Izboljša prekrvavitev obraza
  • Pomaga pri adsorpciji kozmetike

silk'n bright facial brush

OČISTITE SI OBRAZ S SILIKONSKO ŠČETKO

Silk'n Bright ima mehka silikonska vlakna, ki zagotavljajo številne prednosti. Nečistoče, olja in ličila izginejo, koža obraza pa postane čista in sveža.

Že ob prvi uporabi električnega čistila Silk'n Bright boste začutili pozitivne spremembe v mehkobi in sijaju vaše kože, že samo uporaba čistila Silk'n Bright pa izboljša vpojnost drugih kozmetičnih izdelkov pri negi kože obraza.

ULTRA HIGIENSKI IZDELEK, KI PRIHRANUJE DENAR

silk'n bright facial brush

V nasprotju s standardnimi električnimi čistilnimi sredstvi za obraz se čistilna vlakna Silk'n upirajo kopičenju bakterij in zagotavljajo izjemno higiensko dnevno rutino čiščenja. Poleg tega, da nedvomno pusti kožo obraza svežo in mehko, prihrani tudi denar, saj čistilne glave ni treba kupovati in naknadno menjati.

DVOSTRANSKO SILIKONSKO ČISTILO: OČISTI IN MASIRA KOŽO OBRAZA

Obe strani čistila Silk'n Bright zagotavljata popolno in popolno nego v vaši vsakodnevni lepotni rutini. Manjša silikonska vlakna čistijo nežno, večja vlakna pa so primerna za globinsko in natančnejše čiščenje, predvsem težje dostopnih predelov, kot so okoli nosu, oči in brada.

Hrbtna stran čistilnika z reliefnim silikonskim delom poskrbi za osvežilno in sproščujočo masažo. S svojimi visokofrekvenčnimi vibracijami prispeva k boljši absorpciji kozmetičnih izdelkov, kot so serumi in dnevne/nočne kreme, ter tako poveča njihovo učinkovitost.

silk'n bright facial brush

DODATNE FUNKCIJE ELEKTRIČNEGA ČISTILCA ZA OBRAZ

Silk'n Bright uporablja visokofrekvenčne načine vibriranja in pulziranja v 7 hitrostih, kar ustvarja več kot 8000 tresljajev na minuto! Sprostite se in se prepustite čiščenju in negi, saj vas Silk'n Bright obvesti vsakih 30 sekund, da veste, kdaj preusmeriti čiščenje na drug del obraza.

Čiščenje traja 2 minuti, z enim polnjenjem pa lahko napravo uporabite do 60-krat. Naprava je 100% vodotesna, zato jo lahko uporabljate med kopanjem ali prhanjem.

silk'n bright facial brush

SILK'N BRIGHT Z VAMI NA POTOVANJU

Napravi je priložena praktična potovalna torbica, tako da jo lahko vzamete tudi na potovanje. Močna embalaža ščiti napravo pred poškodbami in vašo prtljago pred vlago.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH
Vaša ocena