Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Na zalogi
SKU
LJ00769MIR

Smiselno dopolnjevanje: inovativna lepotilna naprava, kot je StlyPro Mirror Mirror, se odlično ujema z NuFace Fix za glajenje gub.

Privoščite si ta komplet za nego obraza z velikim prihrankom!

Kupite ta izdelek in pridobite 233 točk

StylPro Mirror je kozmetično ogledalo z vgrajenimi LED svetilkami, ki zagotavljajo naravno in enakomerno osvetlitev obraza. Ogledalo ima tudi vgrajen Bluetooth zvočnik, ki omogoča brezžično povezavo z vašimi mobilnimi napravami in vam tako omogoča, da med urejanjem, poslušate vašo priljubljeno glasbo.

 

 StylPro Mirror ima dve možnosti osvetlitve, dnevno in nočno, ki se zlahka spremenita glede na potrebe uporabnika. Ogledalo ima tudi funkcijo samodejnega izklopa po 15 minutah, s čimer zmanjšate porabo energije in podaljšanje trajanja baterije.

 

 NuFACE Fix je prenosna naprava za nego kože, ki deluje na osnovi mikrodražljajev, s katerimi gladimo drobne linije in gube okoli oči, ustnic in nosa. Fix ustvarja mikrodražljajne impulze, ki stimulirajo nastajanje kolagena in elastina, kar pomaga pri zmanjševanju gub in drugih znakov staranja.

 

 NuFACE Fix je zasnovan za preprosto uporabo in zagotavlja trenutne rezultate, ki so primerni za uporabo pred pomembnimi dogodki ali sestanki. Napravo je mogoče uporabiti s posebnim serumom za nego kože, ki poveča učinkovitost. Naprava je priročna tudi za potovanja, saj jo je mogoče napolniti prek USB-a.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Set StylPro Mirror + NuFace FIX
Vaša ocena