Set PMD Kiss + StylPro Mirror

Set PMD Kiss + StylPro Mirror

Akcijska cena 129,00 € Redna cena 219,50 €
Na zalogi
SKU
LJ00673MIR

To je to, kar ste čakali - dve fantastični lepotni napravi po odlični ceni! Privoščite si PMD Kiss za lepše ustnice in prenosno LED ogledalo na baterije za vašo dnevno lepotno rutino.

Kupite ta izdelek in pridobite 129 točk

StylPro Mirror je kozmetično ogledalo z vgrajenimi LED svetilkami, ki zagotavljajo naravno in enakomerno osvetlitev obraza. Ogledalo ima tudi vgrajen Bluetooth zvočnik, ki omogoča brezžično povezavo z vašimi mobilnimi napravami in vam tako omogoča, da med urejanjem, poslušate vašo priljubljeno glasbo.

 

 StylPro Mirror ima dve možnosti osvetlitve, dnevno in nočno, ki se zlahka spremenita glede na potrebe uporabnika. Ogledalo ima tudi funkcijo samodejnega izklopa po 15 minutah, s čimer zmanjšate porabo energije in podaljšanje trajanja baterije.

 

PMD Kiss  je naprava za nego ustnic, ki uporablja vakuumsko tehnologijo, da bi nežno povečala cirkulacijo krvi v ustnicah in ustvarila bolj polen videz ustnic. Naprava je zasnovana za uporabo s posebnim serumom za ustnice, ki se nanese pred uporabo naprave.

 

Serum vsebuje kombinacijo hijaluronske kisline, peptidov in kolagena, ki pomagajo pri hidraciji, obnovi in popolnjevanju ustnic.

 

PMD Kiss je enostaven za uporabo in ponuja tri različne načine dela, odvisno od preferenc uporabnika. Ob redni uporabi lahko PMD Kiss pomaga pri doseganju dolgotrajnega naravnega in bolj polnega videza ustnic.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Set PMD Kiss + StylPro Mirror
Vaša ocena