L'oreal Professionnel Steampod 3.0

L'oreal Professionnel Steampod 3.0

Na zalogi
SKU
LJ81971

Enostavno in profesionalno oblikujte lase z L'Oréal Professionnel Steampod likalnikom za lase. Ta likalnik ponuja edinstveno alternativo ravnanju las s pomočjo pare. Za zagotavljanje zdravega videza las po ravnanju ta naprava uporablja moč pare namesto klasične toplote za preoblikovanje vsakega pramena las, tako da lasje ostanejo zelo gladki in svilnati v naslednjih nekaj dneh.

Kupite ta izdelek in pridobite 291 točk

brand banner

BENEFITI STEAMPOD 3.0 LIkalniki za lase

Varen in enostaven za uporabo, ta parni likalnik za lase skrajša čas, potreben za ravnanje las, kar vam omogoča, da zravnate lase do 2-krat hitreje v primerjavi s časom, ki je potreben za ravnanje las s tradicionalnim ravnalnikom za lase. * Obogaten s pro-keratinom tehnologijom, edinstven likalnik za lase zmanjša poškodbe zaradi toplote in omogoča do 78 % manj lomljenja ** Tehnologija dvojnih ploščic omogoča, da likalnik zlahka drsi skozi katerikoli pramen ali kodre, ne da bi se zlomil, pomaga nadzorovati skodranost in zmanjša razpokane konice, katere rezultat je odličen sijaj in zdravi lasje. Dež in vlaga ne bosta več težava; ta profesionalna naprava bo ukrotila neposlušne lase, hkrati pa zgladila in definirala lase, ki ostanejo sijoči in svilnati.

brand banner 01

Lastnosti:

  • Ekskluzivna parna tehnologija
  • Tehnologija dvojnih ploščic; Plavajoče ploščice so odporne in eloksirane
  • Regulacija toplote s 3 vrstami nastavitev od 180 °C do 210 °C in samodejnim preverjanjem toplote: 2x / sekundo
  • 14 % tanjši in 37 % lažji izdelek v primerjavi s Steampod likalnikom za lase 2.0. Izboljšana raven uporabe.
  • Vrtljiv ročaj za enostavno oblikovanje valov
  • Integrirana posodica za vodo
  • Integriran glavnik, ki med oblikovanjem razčeše in zadrži lase na mestu za enostavnejše ustvarjanje valov, ki ga je mogoče enostavno odstraniti.
  • Primerno za vse tipe las

* Instrumentalni test v primerjavi s klasičnim likalnikom za lase

** Instrumentalni test v primerjavi s klasičnim likalnikom za lase po 15 uporabah

NAČINI UPORABE

Naprava ima vgrajeno posodico za vodo. Temperaturo je mogoče prilagajati s 3 nastavitvami, od 180 °C do 210 °C. Likalnik za lase uporabite v smeri puščic, ki so označene na njem. Uporabite na suhih laseh.

Uporabite likalnik za lase s kremo Steampod in mlekom:

Ta dva izdelka pomagata zaščititi lase pred vročino in zagotavljata intenzivno gladkost.

brand banner 06

Ko to napravo uporabljate skupaj s Steampod serumom, lahko uživate v zglajenih laseh z zaščito pred vlago do 3 dni. Serum lahko uporabite samostojno kot zaključek ali skupaj s kremo ali mlekom za dodatno zaščito občutljivih las.

brand banner 10
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:L'oreal Professionnel Steampod 3.0
Vaša ocena