HAIRMAX Ultima 12 Classic Lasercomb Naprava Za Rast Las

HAIRMAX Ultima 12 Classic Lasercomb Naprava Za Rast Las

Na zalogi
SKU
LJ88428

Hairmax Ultima 12 LaserComb je revolucionarna medicinska rešitev za spodbujanje rasti las pri moških in ženskah ter zdravljenje predelov z izpadanjem las.

Kupite ta izdelek in pridobite 500 točk

Hairmax Ultima 12 LaserComb združuje prednosti HairMaxove klinično dokazane laserske tehnologije z razkošnim italijanskim dizajnom.

Ta ciljno usmerjen laserski tretma prinaša hranilno energijo laserske svetlobe neposredno v lasne mešičke, da obrne proces redčenja in obnovi lase.

Je revolucionarna medicinska rešitev za spodbujanje rasti las pri moških in ženskah ter zdravljenje predelov z izpadanjem las. Naprava deluje na principu prenosa mehke svetlobne energije v 12 medicinskih laserjih (brez LED) neposredno v lasni mešiček.

Deluje skozi proces fotobiostimulacije, Ultima 12 LaserComb stimulira lasne mešičke na celični ravni in tako stimulira rast las, obrne redčenje las, obnovi naravni cikel rasti las in pomaga pri regeneraciji debelejših in polnejših las!

Uporabite Ultima 12 Classic LaserComb za ciljanje redčih predelov ali za popolno prekrivanje lasišča. Doživite novo rast las, večjo gostoto in bolj zdrave, polnejše in privlačnejše lase v samo nekaj tednih.

KAJ JE VSE V ŠKATLI

  • Naprava HairMax Ultima 12 Classic LaserComb
  • Stojalo za polnjenje
  • Akumulatorska baterija
  • Napajalni kabel
  • Uporabniški priročnik - Vodnik za hitri začetek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HAIRMAX Ultima 12 Classic Lasercomb Naprava Za Rast Las
Vaša ocena