Dyson Supersonic Sušilnik Las Vinca Blue/Rose Special Edition

-20%

Dyson Supersonic Sušilnik Las Vinca Blue/Rose Special Edition

Akcijska cena 449,00 € Redna cena 559,00 €
Na zalogi
SKU
LJ07567
 • Digitalni motor V9 se nahaja v ročaju in se vrti do 6-krat hitreje kot drugi motor. 
 • Pri sušenju las lahko izberate med 3 natančnimi nastavitvami.
 • 4 natančne nastavitve temperature: 100, 80, 60 , 28 °C
 • Nizka teža
 • Unikatna kontrukcija

Kupite ta izdelek in pridobite 449 točk

Močan digitalni motor. Izdelan za hitro sušenje.

Hiter, usmerjen in inteligenten sušilnik za lase Dyson Supersonic

 • Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ uporablja hiter in usmerjen tok zraka, je uravnotežen v roki, tišji od drugih sušilnikov in inteligentno uravnava temperaturo, da zaščiti lase pred vplivi visokih temperatur.

Dyson SupersonicTM

 • Sušilniki za lase so lahko veliki in nerodni, oddajajo vroč zrak, povzročajo poškodbe las in ob vsem tem obstaja nevarnost, da se lasje ujamejo v mrežni filter. Dysonovi inženirji so se odločili, da o sušilnikih za lase ponovno razmislijo…

Lasem pomaga ohraniti naravni sijaj

 • Nekateri običajni sušilniki za lase dosegajo zelo visoke temperature, zlasti ko so blizu glave. Tako se lahko lasje močno poškodujejo. Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ vključuje pameten nadzor toplote, ki preprečuje, da bi bili lasje izpostavljeni nepotrebno visokim temperaturam. Temperatura se meri 20-krat na sekundo, podatki pa se pošljejo mikroprocesorju, ki inteligentno nadzoruje patentiran dvojni grelni element.

Akustični inženiring

 • Ker je motor majhen in kompakten, ga je bilo mogoče vstaviti v ročaj in obdati z dušilci zvoka, da bi še bolj zmanjšali hrup. Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ je narejen tako, da je tišji od drugih sušilnikov, ne da bi bila pri tem ogrožena hitrost sušenja.

Motor

 • Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ poganja patentiran digitalni motor Dyson V9, ki ga je izdelala ekipa več kot 15ih inženirjev. To je najmanjši, najlažji in najbolj napreden motor podjetja Dyson. Digitalni motor Dyson je osemkrat hitrejši od ostalih motorjev za sušenje las in za polovico njihove teže. Poleg tega je zasnovan tako, da je močan, vendar kompakten, je dovolj majhen, da je lahko nameščen v ročaj in ne v „glavo“ sušilnika in in omogoča uravnoteženost naprave. Večina sušilnikov za lase ima motor v „glavi“.

Znanost o laseh

 • Dyson je vložil več kot 50 milijonov funtov v razvoj sušilnikov za lase Dyson Supersonic ™, vključno z najsodobnejšim laboratorijem, ki je posvečen pridobivanju znanja o laseh. Inženirji podjetja Dyson so preučevali lase od korena do konice, da bi ugotovili, kako se odzivajo na stres, kako jih ohraniti zdrave in kako stilizirati. Testiranje različnih vrst las je trajalo več kot štiri leta. Do danes je bilo pri testiranju uporabljenih 1600 km človeških las.

Hitro in usmerjeno

 • Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ uporablja Dysonovo patentirano tehnologijo Air Multiplier ™. Ta tehnologija trikrat poveča količino zraka, ki potuje v motor in tako ustvarja hiter in močan curek zraka. Običajni sušilniki za lase imajo lahko slab pretok zraka, kar pomeni, da so počasni. Drugi imajo močan pretok zraka, vendar ni nujno nadzorovan. Dyson Supersonic ™ ustvarja usmerjen zračni curek pod kotom 20 ° za nadzorovano, natančno sušenje in stilizacijo. Omogoča vam, da lase hkrati sušite in stilizirate.

Nastavitve in nastavki

  • Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ ima 4 nastavitve temperature, tri nastavitve pretoka zraka in izpuh hladnega zraka. Inženirji podjetja Dyson so izdelali tri natančne magnetne nastavke za dodaten nadzor pretoka zraka in doseganje različnih stilov pričesk. Nastavki ostanejo hladni na dotik. S tehnologijo »Heat Shield« (toplotni ščit) se vroč zrak zadržuje v »sendviču« hladnega zraka, tako da površina nastavkov ostane hladna. Ker so nastavki magnetni, jih je povsem enostavno namestiti in odstraniti. Obstaja več nastavitev, vključno s pihanjem hladnega zraka za fiksiranje pričeske.

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dyson Supersonic Sušilnik Las Vinca Blue/Rose Special Edition
Vaša ocena