VRASLE DLAČICE? PREDSTAVLJAMO REŠITEV PROBLEMA V SAMO 10 MINUTAH!

VRASLE DLAČICE? PREDSTAVLJAMO REŠITEV PROBLEMA V SAMO 10 MINUTAH!

Vraščene dlake so najpogostejši problem pri ženskah s čvrstejšimi in kodrastimi dlačicami, čeprav se to lahko zgodi tudi ženskam svetlejše kože in svetlejših las. Najpogosteje se pojavijo na spodnjem delu nog in dimljah.
Dlačice rastejo, če ne rastejo naravnost, ampak rastejo v drugo smer in namesto da prodrejo na površino kože, zrastejo nazaj v kožo.

Blog Foto 8

Na žalost, če dlačice začnejo poševno rasti, lahko na površini kože pride do temnih ali roza odebelitev (lahko so videti kot mozolji) in se okužijo. Depilacija voska je najpogostejši vzrok za vse bolj oster vrh las, ki povzroča vraščene dlake.
Kako preprečiti in ukrepati pri vraščenih dlakah?
Z rednim luščenjem kože na delih telesa, s katerih odstranite dlake, lahko preprečite vraščene dlačice, hkrati pa pospešite proces celjenja po ponovni rasti las in zmanjšate pojav rdečice in vnetja. Nikoli ne uporabljajte izdelkov, ki vsebujejo alkohol, saj bodo kožo izsušili, jo dražili in privedli do vnetja, kar bo stanje le poslabšalo.

Blog Foto 3

S pomočjo nekaterih naravnih sestavin lahko pospešimo proces celjenja in preprečimo vraščene dlake, pa tudi zmanjšamo pojav rdečice in vnetja. Pomagala bo tudi sol, pomešana s gelom za prhanje ki jo nanesemo na kožo med tuširanjem.

Blog Foto 6

Priporočamo piling telesa s kavo in sladkorjem, ki bo rešil vašo težavo z vraščenimi lasmi in tudi pomagal doseči popolnoma mehko in negovano kožo.
SmoothSkin za vedno reši vraščene dlake

Blog Foto 7

SmoothSkin Bare + je najhitrejša IPL naprava za odstranjevanje neželenih dlak na trgu. Temelji na prenosu svetlobe v toplotno energijo, ki prodira na površino kože in absorbira melanin, prisoten v korenini las.
Poleg odstranjevanja vseh dlak SmoothSkin hitro reši problem vraščenih dlak.

Blog Foto 4

Naprava je klinično preizkušena, kar pomeni, da je varna in enostavna za uporabo, raziskave pa so pokazale 92% manj dlačic po samo 4 tednih uporabe izdelka.
Vse naprave SmoothSkin imajo varnostni senzor, ki pregleduje ten kože pred vsako bliskavico in preprečuje, da bi naprava utripala, če bi bliskavica lahko poškodovala kožo. SmoothSkin Pure po drugi strani zagotavlja neboleče tretmaje s kar tremi načini delovanja (močan, hiter in nežen način).

Blog Foto 5

Preprečite vraščene dlake z varno, nebolečo in zanesljivo metodo, ki traja le 10 minut na teden!
Zdi se nam, da je popolna rešitev, s katero boste končno zadovoljne.
Oddahnite si, znebite se vraščenih dlačic in si privoščite več časa čez dan.