Spoznajte TriPollar Stop X in pozabite na gube na obrazu!

Spoznajte TriPollar Stop X in pozabite na gube na obrazu!

Gube na obrazu so sestavni del naše kože. Opisujejo, kaj smo doživeli, so kažipot življenja.

Vsako življenjsko situacijo in spremembe vidimo na svoji koži. Zato gube na obrazu in druge kožne spremembe veljajo za znake staranja. Toda kako vplivati ​​na gubice in ohraniti svež, sijajen in mladosten videz?

1.Kaj povzroča gube?

Gube na obrazu in koži najpogosteje povzroča stres, z njo pa so glavni dejavniki kajenje, sončenje (ne nošenje očal), pomanjkanje spanja, nepravilna prehrana in premajhen vnos vode.

Mnoge gube niso lepe, saj dajejo obrazu oster videz, jezen pogled, utrujen videz ali starejši videz. Prav takšne gube je treba preprečiti.

2. Kako preprečiti gube na obrazu in koži?

Da preprečite gube na obrazu, prenehajte kaditi, če ste kadilec.
Po kajenju koža izgubi sijaj, postane siva, zlasti nad ustnicami se pojavijo neelastične in grde gube.
Uporabljajte kremo za sončenje in se ne izpostavljajte soncu. UV žarki so izjemno škodljivi za kožo, zlasti UVA žarki, ki kožo poškodujejo celo skozi steklo.
Redno čistite obraz.
Začnite s pravilno in zdravo prehrano, polno karotenoidov, flavonoidov, vitaminov A, C, D, E, beljakovin, probiotikov. Jejte veliko rib, sadja in zelenjave, kot so lubenica, avokado, paradižnik, kumara, ingver, česen.
Za gube je izredno pomembna hidratacija, pijte vsaj 2 litra vode na dan. Pomirite se, bodite športno aktivni in se dobro naspite.

1 3

 1. Kaj se zgodi, ko se na obrazu pojavijo gube? Kako jih zmanjšati ali odpraviti?
  Vsi smo dobro seznanjeni z odstranjevanjem gub na obrazu z dermalnimi polnili ali drugimi estetskimi kirurškimi posegi. Toda kaj bi rekli, če bi vam povedali, da niso potrebni nobeni estetski postopki, da bi se znebili gub na obrazu in koži?
  Strokovnjaki za proizvodnjo profesionalnih pripomočkov za kozmetično estetiko so za uporabo v udobju vašega doma uvedli linijo za varno uporabo in odstranjevanje gub na obrazu in koži.
  Tripollar tehnologija je napredna generacija tehnologije, ki temelji na svojem delovanju na radiofrekvenčnem prenosu. Neinvanziva uporaba za zmanjšanje vidnih in manj vidnih nepopolnosti, gub na obrazu in koži. Koža postane bolj gladka in čvrstejša, vidne vdolbinice in nepopolnosti pa postanejo preteklost.
  RF tehnologija kožo nežno ogreje, tako da svojo toploto usmeri v dermalno plast, da spodbudi dodatno izločanje kolagena in elastina, da kožo vidno zategne, zgladi in napne.
  Naprave so ergonomsko zasnovane, kar omogoča lažji in enostavnejši tretma.

2 3

TriPollar Stop naprava je namenjena negi obraza. Je najbolj napreden sistem za domačo uporabo za zategovanje, učvrstitev in glajenje kože obraza in služi predvsem za obnovo kožnih celic, da bo vaša koža doživela profesionalni estetski tretma, ki si ga lahko privoščite.
Naprava deluje takoj in ustvarja dolgotrajne želene rezultate proti staranju.

TriPollar Stop X uporablja več radijske frekvence. Ta tehnologija ustvarja izmenjavo radiofrekvenčnih valov znotraj dermisa, kar spremeni globino penetracije v smislu toniranja in zategovanja obraza. Napravo lahko uporabite tudi za nadaljnje osredotočanje na zgornjo plast kože za učinkovitejše zdravljenje.
Elektrode so večje in gladkejše od naprav TriPollar Stop ali Stop V, kar omogoča visoko pokritost in hitrejše čase obdelave. To pomeni, da boste hitreje videli rezultate - vsak tretma pa traja le 4 minute na tretirano območje.

3 3

Poleg tega vgrajen senzor temperature optimizira vaše tretiranje in izboljša rezultate brez tveganja varnosti. TriPollar Stop X deluje neverjetno hitro - rezultate lahko opazimo takoj po prvem tretmaju in ti so dolgotrajni.
Neinvazivni izdelki za nego na domu zagotavljajo klinično preverjene, varne in učinkovite tretmaje, ki mladostni, napeti in elastični koži v udobju doma dajejo takojšnje in dolgoročne želene rezultate.
• Radiofrekvenca, ki učinkovito polepša obraz in telo
• Strokovni standard, prilagojen za domačo uporabo
• Inovativnost v oblikovanju obraza in telesa
• Klinično dokazano, varno in učinkovito zdravljenje
Najboljši način za pridobivanje zanesljivih in koristnih informacij o naših izdelkih je, da pošljete povpraševanje in ugotovite vse, kar vas zanima. Z našim strokovnim osebjem lahko izveste vse, kar vas zanima o napravah in negi kože obraza.