PRAVILNO ČIŠČENJE OBRAZA

PRAVILNO ČIŠČENJE OBRAZA

Čiščenje obraza je ključni del vsake lepotne rutine. Da bi koža ostala zdrava, negovana, sveža in mladostna, je potrebno vsak dan očistiti obraz. Če se izognemo rednemu čiščenju obraza, še posebej pred spanjem, pore ostanejo zaprte, naravno izločanje ni mogoče in na koži se začnejo pojavljati dermatološke težave.

Kdaj je čas za čiščenje obraza?
Prvo in najpomembnejše pravilo je, da si pred spanjem vedno očistite ličila. Priporočamo uporabo pH nevtralnih odstranjevalcev ličil, posebej oblikovanih za nežno čiščenje obraza.

Blog Foto 3

Nekateri deli obraza (predel okoli oči, ustnic) imajo namreč posebej občutljivo kožo, zato potrebujejo posebno nego, zaradi česar so priporočljivi nežni nevtralni odstranjevalci ličil.

Kako izbrati pravo nego obraza?
Pomembno je izbrati pravilno nego obraza, odvisno od tipa in stanja kože. Običajna, suha, mastna ali kombinirana koža, vsaka zahteva čiščenje, da jo lahko kasneje pripravimo na nadaljnjo nego ali terapijo.

Blog Foto 7

Geneo osebna naprava je namenjena vsem tipom kože, saj izboljšuje naravni proces oksigenacije kože obraza. Geneo Personal piling zunanji del kože, kožo obnavlja in osveži od znotraj ter kožo neguje z poživljajočimi hranili in formulami za nego kože.

Blog Foto 4

Zakaj je kisik pomemben za obraz?
Geneo Personal združuje tri najpomembnejše elemente: čiščenje obraza, piling obraza in oksigenacijo obraza, s čimer je nega obraza popolna.

Blog Foto 9

Deluje tako, da v kožne celice prinaša kisik. To poveča cirkulacijo v drobnih krvnih žilah, kar ima za posledico pomlajeno kožo, ki je videti sveža in sijoča.

Blog Foto 10

Zdravilni postopki Geneo Personal zagotavljajo pravo oksigenacijo, ki se zgodi šele, ko kisik doseže kožne celice v notranjosti telesa. Naprava ne da kisika v vašo kožo ali nanjo, ampak deluje tako, da na obrazu ustvari plast Co2 mehurčkov. To povzroči sproščanje kisika do kožnih celic, poveča se pretok krvi v drobne žile, ki pustijo kožo žarečo in sijočo.

Kako se naprava Geneo uporablja za čiščenje obraza?
Če želite napravo uporabljati kot vsakodnevno čistilo za obraz, preprosto navlažite obraz, nanesite veliko količino gela za čiščenje obraza in pritisnite gumb za vklop na zadnji strani naprave. Nato napravo krožno premikajte po obrazu vsaj tri minute.

Blog Foto 11

Tremaje z oksigenacijo izvajamo enkrat na teden z napravo Geneo. Preprosto vstavite oksigenacijsko kapsulo v napravo, nanesite gel in z napravo drsite s krožnimi gibi po obrazu.

Blog Foto 12

Zaradi hitrega načina življenja se nam zdi, da pravilna nega kože zahteva veliko časa. Poskusite si narediti lepotno rutino in zapomnite si, da je ena najpomembnejših stvari pri čiščenju obraza in negi kože ravno njegovo redno vzdrževanje.